-
-
-
ako je nema ili u outboxu (onaj kome si je poslala jos je nije procitao) ili u sentboxu (procitana je), onda poruka nije poslana.
-
Hvala lijepo. Drago mi je da smo to razjasnile :wink:
-
Hm. Ne uspijevam poslati mail. Naime kad ga pošaljem završi u outboxu. To je OK, no nakon par sati je još uvijek u outboxu (umjesto u sentboxu). Tada sam ga otvorio iz outboxa, editirao i ponovo pritisnuo "Pošaljite". I opet isto. I tako sam pokušavao neko vrijeme misleći možda prođe. No tada sam pokušao sam sebi poslati mail i dogodilo se to da se pojavio u inboxu (što bi značilo da sam ga primio), ali i u outboxu (ne u sentboxu). I na kraju sam ga izbrisao (mail poslan samom sebi) iz inboxa, a on je istovremeno nestao i u outboxu. Stvarno sam zbunjen!!! A još me više muči da nisam onaj prvi mail poslao više puta, iako je još uvijek u outboxu.
-
posalji meni, ja cu ti ovdje replyati kad je procitam, pa ces mi poslije toga reci da li ti se preselila u sentbox.
-
Poslah!
Kod mene je (naravno) u outboxu i čeka.
Hvala na odgovoru.
-
-
Uh, stvarno si brza. Sad je u sentboxu. A dobih i tvoj PP. Da li to onda znači da mail ostaje u outboxu dok se osoba kojoj se šalje ne ulogira?
-
-
Hm. Stvarno. Gore si to već objasnila
.
Hvala!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma