Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: outbox+sentbox

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno outbox+sentbox

Uf

Zašto se privatne poruke koje sam poslala ne evidentiraju u outboxu ili sentboxu Naime, Nataša30 ljubazno mi je odgovorila na jedan moj upit, ja sam se zahvalila na odgovoru i sad tog posta nema u sentboxu. Dakle zabrinuta sam da će Nataša30 mislit da sam neka koza :D i da se ne znam zahvalit. Ne znam da li je, zapravo, moj odgovor dobila

Hvala najljepša

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nisam dobila tvoj odgovor ali nema na cemu i definitivno ne mislim da si neka koza Nadam se da sam pomogla

ivarica

Početno

ako je nema ili u outboxu (onaj kome si je poslala jos je nije procitao) ili u sentboxu (procitana je), onda poruka nije poslana.

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Hvala lijepo. Drago mi je da smo to razjasnile :wink:

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Hm. Ne uspijevam poslati mail. Naime kad ga pošaljem završi u outboxu. To je OK, no nakon par sati je još uvijek u outboxu (umjesto u sentboxu). Tada sam ga otvorio iz outboxa, editirao i ponovo pritisnuo "Pošaljite". I opet isto. I tako sam pokušavao neko vrijeme misleći možda prođe. No tada sam pokušao sam sebi poslati mail i dogodilo se to da se pojavio u inboxu (što bi značilo da sam ga primio), ali i u outboxu (ne u sentboxu). I na kraju sam ga izbrisao (mail poslan samom sebi) iz inboxa, a on je istovremeno nestao i u outboxu. Stvarno sam zbunjen!!! A još me više muči da nisam onaj prvi mail poslao više puta, iako je još uvijek u outboxu.

ivarica

Početno

posalji meni, ja cu ti ovdje replyati kad je procitam, pa ces mi poslije toga reci da li ti se preselila u sentbox.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Poslah!

Kod mene je (naravno) u outboxu i čeka.

Hvala na odgovoru.

ivarica

Početno

gdje ti je sad?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Uh, stvarno si brza. Sad je u sentboxu. A dobih i tvoj PP. Da li to onda znači da mail ostaje u outboxu dok se osoba kojoj se šalje ne ulogira?

ivarica

Početno

da, procitaj moj prvi odgovor na ovom topiku

drago mi je da je sve ok, inace ne bi znala rijesiti tvoj problem

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Hm. Stvarno. Gore si to već objasnila .

Hvala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor