-
Kris
, drži se, treba vremena i vremena da prestane boljeti...mojoj bebi su već sa 11 tt otkrili povećan NN, hidrops i još popratnih anomalija . na cvs-u je otkriveno 2 kromosomske anomalije,trisomija 18 nespojiva sa životom, nastale "slučajno" pri diobi stanica. isto kao i ti sam se nadala da će se priroda pobrinuti za sve, ali nije. par dana nakon nalaza smo čekali, cervix je bio omekšan, slabe kontrakcije vidljive na ctg, ali po mišljenju ginekologa trudnoća se mogla održati kao takva još tko zna koliko. nismo više htjeli čekati, ni zbog opasnosti od spontanog u kasnijoj trudnoći, ni zbog mog psihičkog stanja. bio je to najteži period u mom životu, da već nisam imala djecu, mislim da bih prolupala. nakon svega sam još uvijek željela još jedno dijete, imala još jedan missed i nakon toga iz potpuno uredne i zdrave trudnoće rodila pišonju koji sad ima 18 mj. i danas kad vidim djecu žena koje su imale termin blizu moga, pomislim na svoju curicu. to je jednostavno tako i ne može se promijeniti. žao mi je zbog sile prirode koja dopušta da se tako nešto događa, zbog vremena koje je potrebno da se dobiju nalazi, zbog sve sile bespotrebnih stvari izumljenih na ovom svijetu, a nemogućnosti izliječenja bezbroj dječice....razumijem koksy što govori, u potpunosti, ponekad mislim isto, ali se onda trgnem, jer znam da sam dobro izabrala i zbog sebe i zbog svoje obitelji koja je zajedno sa mnom patila 
drži se Kris i ako ti nešto treba, tu sam
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma