Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
To su jako teske situacije,utjeha mi je kaj mu je srce stalo za vrijeme vikenda.Kaj se mene tice,dobro sam,jos malo krvarim,ali sam u potpunosti funkcionalna i vise od toga.Dobila sam mlijeko pa se s time bakcem jednom dnevno ali mislim da ce ubrzo nestati.Veselim se razdoblju ispred nas,iako je ovo kaj se dogodilo najteza situacija ikada koju jedna obitelj moze prozivjeti,sve je u glavi,cilj nam je imati jos jedno dijete i gledamo prema tome. A svima vama hrabrim zenama kazem, nemojte preispitivati svoj izbor,zalosno je, ja sam ga vidla i samo to mi je bila dovoljna potvrda da smo izabrali najbolje za njega, da ga pustimo.I drago mi je da jesam jer mi neki nalaz ne bi znacio apsolutno nista,takva sam.Do poroda higrom mu je bio 4x5cm, obuhvacao veci dio od glave do pola tijela.Tada shvatis realnost. Ja sam trazila uzv ali sam zamolila dok da sacuva nalaz dok sve ne prode i onda mi je rekla da vise nije bio ziv. Jos jednom,hvala vam svimaSvima koje prolaze to ili koje ce ne daj Boze proci, postoji bolje sutra iza toga.
Draga Kris,
plačem jer imam istu situaciju. 12 tjedan. Kod dr Hafnera u srijedu, jučer dr Kos dao dijagnozu. U bunilu sam.