-
ja sam jucer bila na redovnom pregledu, nasem prvom vecem uzv pregledu u 11 tt (11+5) i prva recenica koja me je sledila je bila: meni se uopce ne svidja kako ovo dijete izgleda :O srce je kucalo toliko sporo, da uopce nije mogao izmjeriti brzinu otkucaja, mozda je bas tad i prestalo kucati.... nuhalni nabor 5 mm :O oko bebe, dakle od stomacica, glavice, ledja, je bila samo voda. poslao nas je danas kod strucnjaka koji je utvrdio da je beba velicine za 12 tt, da je pun vode i da nema srcane aktivnosti. u ponedjeljak su me narucili na vakumsku aspiraciju. stomak me polako pocinje boljeti. ne znam da li je to zato sto znam da bebe vise nema, tj da nije ziva ili je tijelo samo prepoznalo, strah me samo da ne krene pobacaj prije ponedjeljka. kaze da je najvjerovatnieje uzrok down sindrom?! znacemo vise jer me poslao u kliniku koja salje plod na patologiju, jer on nije uradio amniozentezu danas zbog te srcane neaktivnosti.
drzim fige i sebi i svima koji kroz ovo prolaze jer su se nasi snovi srusili u jednoj minuti. ovo ne bih pozeljela ni najgorem neprijatelju.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma