Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Ginekolozi Rijeka - uputnice, hitno!

Mali Bubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno Ginekolozi Rijeka - uputnice, hitno!

Drage sve,

molim vas preporuku za ginekologa s riječkog područja koji mi neće stvarati probleme oko davanja uputnica, briseva i sl. ako ih traži spec. humane ili netko drugi tko nema ugovor s HZZO-om. Hitno mi je!
    Moja sada sadašnja gin. mi je odbila dati uputnicu i za KKS, a imam debeli karton i masu dijagnoza.

Uglavnom ne treba mi dobar gin., samo netko tko mi neće još dosatno otežavati sa osnovnim pretragama.

Molim vas pomoć!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

moja je puna i ne prima nikoga više....znam da se u Matuljima otvorila nova ginekološka ordinacija HZZO, tj.preselila se iz Opatije, nešto tako, pa možda tamo probat???

Nadam se da će ti se još netko javit i više pomoći...

Mali Bubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Hvala na odgovoru Mravak,

ići ću se malo raspitati danas popodne

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Moja ne prima. Neki dan na riječkoj kavi se pričalo o tome čija/i prima...čekam da ti se javi netko od cura s kavice jer se ne mogu sjetit.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ovako, uguglaj "hzzo popis ginekologa" i među prvim rezultatima izaći će ti excel s popisom svih HZZO ugovorenih ginića u RH. Potraži gdje su Riječani, negdje od 90 do 100 (gradovi su po abecedi) i kraj svakog ti piše koliko pacijenata ima. Ne znam jesu li svi podaci u tom popisu ažurni, ali vjerujem da imena i adrese ginekologa jesu.

Većina (bar oni popularniji) će ti na prvu reći da ne primaju više, zato ih preduhitri i nazovi HZZO na broj 051/355-343 i traži da ti daju točnu informaciju u tome tko od njih NE prima - to ovisi o broju pacijentica (tada, pred dvije godine, to su bile Capan-Kovačević i Krešić).
    Moguće da ćeš unatoč tome morati objašnjavati svoju situaciju i moljakati, jer naravno ne želiš se odmah zakrviti s njima "ali meni su u HZZO rekli da niste popunjeni do kraja i morate me primiti!"...no malo diplomacije i riješit ćeš. Sretno!
    Posljednje uređivanje od Argente : 29.08.2013. at 10:38

Mali Bubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Cure puno vam hvala!
    Argente ovi info su neprocjenjivi. Istražujem cijelo jutro, za sada sam sklona pokušati kod Uhača u Opatiji ili Škrobonje u Matuljima (nema ga u tablici...) Na op. idem u srijedu (CITO), vjerujem da neću to riješiti do onda... pomalo me i strah to pokrenuti odmah da se ne dogodi da mi neće dati doznake za bo ili sl. (a ne bi me čudilo)

Hvala za pomoć, jako mi to puno znači u svemu ovome

Mali Bubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Evo friške info ako još nekome zatreba.

U principu (po HZZO-u) vas ne smiju odbiti nigdje ukoliko niste mijenjale gin. u roku od najmanje god. dana. Prebacivanje je moguće odmah ukoliko izjavu koju potpišete kod novog dr odnesete u HZZO da ju ovjere i vratite natrag doktoru. Od tog trenutka je on vaš izabrani liječnik.
    Kod mene je to u praksi izgledalo ovako: naručila me sestra za 14.10. na razgovor i pregled, tek onda izjava.
    U neku ruku mi to odgovara jer ću čovjeku iznjeti svu problematiku i otvoreno pitati koliko je spreman sudjelovati u MPO-u (ako ikad dođem do postupka), a sa druge to znači da ostajem gdje jesam... bar do 14.10.
    Valjda je tako moralo biti. Mislila sam još do dr Škrobolje, ali oper jako krvarim pa sam odustala.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Huh, za mjesec i pol...a nije baš brzo, ali ako u srijedu ideš na operaciju ionako ne možeš bog zna što prije poduzeti. Sretno i javi kako je sve prošlo!

Mali Bubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Huh, za mjesec i pol...a nije baš brzo, ali ako u srijedu ideš na operaciju ionako ne možeš bog zna što prije poduzeti. Sretno i javi kako je sve prošlo!
    A da...

Hoću i hvala na podršci i informacijama. Sretno i tebi!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •