Pokazuje rezultate 1 do 50 od 470

Tema: Kako sve stižete?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nisi spustila kriterije, čim se sjetiš pogledati ispod frižidera

Kako uspiješ knjige držati urednima, meni je to bolna točka. Mislim, složene su one, ali svaka svoju politiku vodi.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku

Kako uspiješ knjige držati urednima, meni je to bolna točka. Mislim, složene su one, ali svaka svoju politiku vodi.
    Ej slažem se!

Ali to je individualno. Meni je teta čistilica htjela odmaknuti suđericu, pa ju je iščupala s priključka vode i napravila poplavu u kuhinji (koja ima i dio pod parketom). Eh, to je bila prekretnica - od tada ne ostavljam nikoga da mi čisti kuću dok nisam prisutna. A sve više ide u smjeru da sinovima dajem upute što i kako. Prošli tjedan smo iskrčili furdu iz podruma, stavili metalne police (mm sastavio - to je bio njegov dio posla). Djeca su po komandi uredno iznosila furde za cijeli kontejner. Tak i doma rade. ALI treba to dočekati i preživjeti. Sve je dobro dok su mala djeca zdrava. Mene bi uvijek zaštihale njihove boleštine (a bilo ih je) i tada bi kuća izgledala oslobodibog...

kad smo kod knjiga - lako je držati red dok ih djeca ne trebaju i ne zaviruju među njih. Kod mene - djeca su zadužena za vlastite (a to znači da je kod njih rumplcimer) pa sam im nabavila ormare s vratima da se to ne vidi i da im ne ide prašina u noseve.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 29.08.2013. at 10:28

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku

Naravno da su složene. Kako sam pospremila biblioteku u 7. mj trudnoće tako stoje. Nitko ih ni ne dira.

Ako tu i tamo uzmem koju, uredno ju vratim. Na brojim one aktulane, o djeci, roditeljstvum neke kuharice tza koje nije bilo mjesta u biblioteci, pa su složene usput... pa Smjehuljica radi nered od njih.

Pererlin, sori, zaboravila sam na zdravstvene probleme.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •