Pokazuje rezultate 1 do 50 od 470

Tema: Kako sve stižete?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Maria 71

Mojca, možda te ne tješi, ali i ja baš kao i ti, samo gasim požare i odrađujem najbitnije/hitnije. Povremeno i zaplivam.
    Čitam vas i svaka ima svoje prioritete, nekima je prioritet urednost, nekima igra s djecom, nekima vlastito vrijeme.
    Kod mene kako koji dan, neke dane mi je samo do kvalitetnog vremena s klincima, druge dane želim nešto fino skuhat, pa sve ostalo čeka dok ja kuham,u PMSu mi je urednost i čistoća prvi prioritet i tako se izmijenjuje.
    Mahnito čistim prije nego stignu gosti. Još se nisam vratila u zen fazu redovitog cikličkog čišćenja koje je postojalo prije ere majčinstva.
    Peglam kad mi dobro padne grah, u ostalim slučajevima opeglam prije izlaska, samo najnužnije.
    Ubija me stalno trčanje u dućan, jer ne mogu dovući doma toliko hrane koliko bismo nas 4 pojeli (sve obroke svi jedemo doma).
    Odjavila sam MaxTV - nema smilsla, nitko ga ne gleda, a to malo Baby TV-a nije vrijedno mjesečne preplate.
    Skužila sam da je u biti andiko u pravu - sad sam naspavana, pa me ništa pretjerano ne smeta, ne umara niti tlači kao nekad, kad sam spavala po par sati na noć.

I sa sjetom maštam o danima kad će klinci bit veliki, trčat iz škole na trening (ili neku drugu aktivnost), a ja bar malo vremena moć posvetit sebi, mužu, kućanstvu
    Posljednje uređivanje od Sumskovoce : 29.08.2013. at 14:34

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •