Ja sam zakljucila da ocito stignem dovoljno jer smo svi zivi i zdravi. Ali da stignem "sve"...

Ja se recimo ustanem u pola sedam, onda minimalno 30-45min lagano besciljno surfam i pijem kavu. Ako se netko od klinaca probudi dam crtic i/ili cicu, i dalje nastavim s kavom. Mislim da bi prolupala odavno bez to malo mira i samoce, nema sanse da umjesto toga panicno kuham, perem, spremam i sl.
Onda se otusiram, obucem probudim klince ako se nisu probudili, opeglam im odjecu, obavimo cesljanje, umivanje i pranje zubi (ne nuzno tim redosljedom niti uspijemo uvijek sve to) obucem ih, spakiram njih i sebe i krecemo van, razvozim ih svakog u svoj vrtic i do 9 sam na poslu.
Na poslu iskljucivo radim, nikakvi forumi i sl, gotova sam oko 17, 17:30 (ako je dobar dan, inace i kasnije) onda kupim mladjeg kod bake i idem s njim doma. Ponekad ga mm pokupi, a ponekad su oboje tamo pa i mm i ja budemo malo dulje dok se oni igraju.
Vecera - nesto iskemijamo na brzinu,ili pizza i sl,malo se igramo ili mi prave drustvo dok stavljam ves/sudje prati ili pospremam, ili mi ne prave drustvo nego se igraju sami. Oko 9 je kupanje pa spavanac za mladjeg, a cesto i ja zaspim s njim, odavno sam zakljucila da mi je naspavati se bitnije od bilo kakve cistoce, knjige, serije, filma, drustvenog zivota i inog. Ako ne zaspim onda odem nazad u db pa zaspim tamo malo kasnije

Teta cistilica opere sve 1x tjedno (no razumno, nikakvi prozori, ormarici, podovi ispod uredjaja i ino) a ostatak vremena je ili cisto ili samo sto nije dosla pa cemu da se mucim kad ce ona srediti za dva dana