Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
barem što se tiče "me-time" za nas mame
svjetlo na kraju tunela se zove malo odraslija djeca
kod mene je malo odraslije dijete bilo kad je prestao dojit , znaci s 2ipol godine
tata je bio uz njega kad sam ja isla van, na svoje aktivnosti. kad je navrsio 9, prvi put je ostao sam doma i prvi put smo zakoniti i ja izasli zajedno van.
sto se tice ostalog, cistim svakodnevno po malo, nemam velika tjedna ciscenja. kupovinu odradujem po povratku s posla/vikendom.
kuham svaki dan ili ujutro prije posla ili navecer. ne jedem po menzama jer mi je ta hrana dno dna (a isprobala sam masu menzi diljem europe).
treniram 3-5 puta tjedno, od bazena, teretane, trcanja, penjanja na brdo...
posao mi je terenski i cesto odradim nekoliko stotina km dnevno u svakom smjeru. ne pamtim kad sam otisla iz kuce u 7.30 i vratila se u 16.30, uglavnom izlazim u 6 i vracam se oko 18-19. cesto na povratku stanem na bazenu/teretani i odradim trening
imam i psa, setamo ga svi u familiji, pomazim ga kad se zvuce u krevet u neko nedoba
vrijeme s djetetom se uvijek ukomponira u neke aktivnosti, tipa kuhanje/ciscenje/peglanje...
ali najvaznije mi je vrijeme za mene. toga se nisam nikad odricala i ne zelim. to mi pomaze da budem bolja majka i partnerica.