Desetak godina sam imala samo Nokije i bila jako zadovoljna sa svakom (3 različite). Zadnju (N95 8GB) sam imala 5.5 godina, a imala bih je još da nije MM-u trebao zamjenski mobitel za jedan njegov koji se već bio raspadao. Tako sam pred nekih mjesec i pol uzimala novi, a MM mi je preporučio Androida, pa sam uzela Sony Xperiu L jer je bila na akciji. Za sada sam super zadovoljna. (Htjela sam uzeti Samsung Galaxy III mini, međutim dok sam se ja smislila, akcija je prošla. )

MM je imao iPhone, uopće nije bio zadovoljan. Doduše, i on je pridonio krahu dotičnog , jer mu je 2x pao na pod, pa je postao neupotrebljiv. Ima i neki HTC, taj mu je bolji.

Ja sam uzdisala za HTC One i Sony Xperiom Z, ali bili su (i još su) "malo" skupi.

Što se kamere tiče, meni je bilo dosta bitno da je dobra, međutim tu sam morala napraviti kompromis, jer iako Xperia L ima kameru od 8 MP, dobila je dosta loše ocjene što se tiče kvalitete fotki. Ali ok, nije mi tako loša kao što sam se bojala da će biti. Navodno Nokia Lumia ima jako dobru kameru, pogotovo neka nova, svemirska.