Moj vikendom spava do 11, isao vani ne isao, tako da bib radije da je isao i druzio se, nego gledao serije do 2 ujutro.
Moj vikendom spava do 11, isao vani ne isao, tako da bib radije da je isao i druzio se, nego gledao serije do 2 ujutro.
Što je aktualno u ZG? Gdje se danas može plesati na dobri stari roknrol? 40+ (bliže 50+)
ne bih, hvala. tamo mogu sresti svoju djecu
Ima i starijih. S tim da se mi obično s djecom ne pogodimo - idemo različitim danima.
Mi ne plešemo, ali večeras se otpremamo na ovaj koncert: https://petikupe.com/vecer-s-leonard...-i-ivan-kapec/
Ponekad tamo ljudi i zaplešu, a društvo se skupi šaroliko (svih dobi). Nama se sviđa. Nije daleko, nije prevelika galama, nije preveliki prostor i baš nam je po mjeri.
I meni je Vintage super. A imam 50 + malo
Relativni često idem na koncerte i na one po klubovima Tvornica, Močavara... I na tim mjesetima se uopće ne brinem što sam 50+.
Zapravo, sjećam se kako mi je bilo fora kad sam bila mlada kad bi..recimo u KSET-u vidjela neku stariju ekipu. I mislila si...baš su super, valjda ću i ja u njihovim godinama dolaziti.
Ali ..sad imam problem. Moja djetica bi u Johan Frank na nešto što je vrlo očito za vrlo mladu ekipu. Ona ima malo manje od 14 i ne očekuje da je pustim samu.
A i to počinje u 22, znači mogla bi sama biti do 23, pa da je dođem po nju.
A niti njene prijateljice ne idu još na takva mjesta..
Dakle, plan je da idemo ona i ja, i eventualno još neka prijateljica ako je mama pusti s nama.
A moje pitanje je...što mislite, ako ipak budemo išle same,,,,jer to presmješno? mama 50+ i curkica? I plešu...okružene dječicom? U Johan Franku? Je li bi vi išle tako?
(Inače, na koncerte neke je vodim, to mi nije problem )
Ja sam razmatrala ovo što je Peterlin linkala, ali samo brzinski - nisam stigla zbog obaveza. Ne znam bih li išla s djetetom u kombinaciji 13 i 50 plus u Franck. U stvari, da me dijete želi (i da meni event nije tlaka - išla bih). Moja me ne bi želila. Na koncerte još možemo relativno zajedno i nije joj super cringe - mi s našima, ona sa svojima pa se susretnemo ili "parski" - par roditelja i pripadajuće djece. Govorim o kombinaciji 15 i 50 plus.
Posljednje uređivanje od ina33 : 21.09.2023. at 23:21
Kaj je to Franck? Pojma nemam i ne da mi se tražiti...
Moj dragi nikad nije bio fan izlazaka,i kad smo hodali uvijek mu je draže bilo otić do njega i zaleć.Sad jedino kaj odemo su oldtimer susreti jer je opsjednut starim autima.
Ja nisam strucnjak za zagrebacku scenu pa ne mogu bitno doprinijeti temi. U Franku sam bila na nekom plesnjaku prije 10tak godina, al to je bilo nesto tematski, a MM i ja smo jos plesali i to nam je bilo zgodno. Ali me ne privlaci ovako kako je.
Da kcer hoce sa mnom u Frank, mislim da bih isla, samo bih se konzultirala oko outfita s njom.