Stranica 6 od 13 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 623

Tema: Izlasci u braku

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Ne, nije, možemo to postaviti kao odlazak negdje sa 10 ljudi na tri dana bez muza/žene. Nikakvo specijalno mjesto sa specijalnim sadržajem, čisto zahebancija, roštiljanje, muzika i pice u velikim količinama. Bas me zanima sto mislite o tome.
    Mi smo tolerantni.
    On uvijek odlazi
    Ali, i ja odlazim.( nisam dok je koje dijete bilo malo, zato jer nisam htjela, a ne zato jer nisam mogla)

Apsolutno vjerujemo jedno drugome, imamo takav stil života, bez ljubomore, i volimo biti skupa, kad smo skupa, ali volimo i biti odvojeno.

Tako da, ja bih ga bez problema pustila, ma, ne bi trebao ni pitati, samo reći. Bez uvjeta i ucjena. To mu je dio posla.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

maria71
    ti si legenda!

a ne znam, mm je prije puuuuuno putovao (sa raznim ekipama), isli su na mnoge timbildinge i zabave (na zabavama sam i ja cesto bila), al tad smo bili sami
    I da, pijancevali su na timbildinzima
    Al nikad nisu ovako, iznajmili kucicu pa hajmo jesti i piti
    I ne, ne bi mi se svidjelo da mi sad dodje s takvom idejom (za prije- ne znam)
    Dobio bi lagano odheb
    Samo, mislim da to njemu ne bi ni palo na pamet
    Da, i dalje puno radi i puno putuje
    Ima i hobi koji oduzima puno vremena i koji mu puno znaci
    I sve je to meni ok, pa i kad povremeno zaruzi
    Al na ovakvu ideju - ja cu ipak potpisati mariu71 (nije ovdje rijec o onom tipu timbildiga koji se ne moze odbiti)
    Isto sam sigurna da se ni mm-u ne bi dopalo da mu dodjem s takvom idejom (a da, isla sam i ja na timbildinge i poslovne puteve, a bome i ruzila s ekipom)

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Anci
    Ne kuzim ni ja sto nije jasno..pa ne prica se ovdje o bozicnom domjenku ni sluzbenom putu.
    Posljednje uređivanje od bubica27 : 05.12.2014. at 21:15

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Ako je samo ovo razlog zbog kojeg se ljuti na njega, meni je to
    Ono, zabila se u kuću, pa isto očekuje od muža. Smeta li njoj netko da negdje ode ?
    Ja svom mužu nikada ne bih takvo što branila, niti on meni. Smiješno mi je uopće da dvije odrasle, punoljetne osobe u partnerskom brane izlaske jedno drugome.
    Ok, da mi je teško (npr., djeca su bolesna, neispavana sam i slično), ja bih ga zamolila da ne ide jer ne mogu izdržati tih nekoliko dana sama.
    Ali da mu zabranim da ide jer sam ja na taj način formirala svoj život, pa očekujem isto od njega... Jok.
    evo ja mislim otprilike suprotno od ovoga
    nije se zabila u kuću iz hira, ako imaju dvoje sitne djece, o toj djeci treba netko brinuti, nije to samo ona izabrala (imati djecu)

osim ako je opcija da i ja mogu otić negdje plandovat na tri dana, ma i na cijeli jedan dan, a da će se on pobrinut za djecu kako spada, ne bi mi dolazilo u obzir

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Bubica, ma ok. Moze i timbilding. Valjda me zanimalo kakve to zene idu na timbilding. Nije da ja idem, ali nevazno. Nemoj se zamarati mojim komentarima, mozda sam te krivo skuzila.
    Mm je bio na nekom TB i ja se ne sjecam jesam li pitala jel bio zena. Razliciti smo svi, ok.
    Posljednje uređivanje od Anci : 05.12.2014. at 21:22

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Bome, meni se ovakvi izleti nebi sviđali. Niti su to poslovna putovanja, niti nekakvi hobiji, niti večer sa prijateljima..Nego 3 dana lokanja sa mješovitim društvom. K tome, koliko sam shvatila čovjek ima redovite hobije i opuštanja. E pa nebi bila baš najsretnija. Pa ako sam konzerva, babaroga zbog ovakvog razmišljanja, e neka sam.
    Ok, kako je netko rekao, ne možeš ti nikoga vezati lancima za sebe, i to je istina, niti itko treba biti ičiji rob, ali nekakve granice trebaju postojati. Ali te granice čovjek treba sam sebi postaviti, kao i prioritete.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

sama pomisao da sam sa bebom i toddlerom sama 3 dana dok muž leta po otoku u mješovitom društvu a cilj je žderačina i lokačina i mejbi ono treće koje se rimuje sa čina mi je toliko odbojna da sam se mam naljutila i na ovog svog ni krivog ni dužnog.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    da sam se mam naljutila i na ovog svog ni krivog ni dužnog.
    vriiiiistiiim!!!!!!

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

sama pomisao da sam sa bebom i toddlerom sama 3 dana dok muž leta po otoku u mješovitom društvu a cilj je žderačina i lokačina i mejbi ono treće koje se rimuje sa čina mi je toliko odbojna da sam se mam naljutila i na ovog svog ni krivog ni dužnog.
    Looool

osim tvoje vizije , bolja mi je samo moja vizija u kojoj ja idem jesti, piti i zabavljati se tri dana sa mjesovitom ekipom , a MM ostaje doma sam sa trogodisnjakom i 9 mjesecnim dojencetom ( kojeje naviklo na uspavljivanje na sisi) :D
    odusevljen , jasno , tapsa me na odlasku uz rijeci " dobro se zabavi i opusti".

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    evo ja mislim otprilike suprotno od ovoga
    nije se zabila u kuću iz hira, ako imaju dvoje sitne djece, o toj djeci treba netko brinuti, nije to samo ona izabrala (imati djecu)

osim ako je opcija da i ja mogu otić negdje plandovat na tri dana, ma i na cijeli jedan dan, a da će se on pobrinut za djecu kako spada, ne bi mi dolazilo u obzir
    I mene je malo zagrebala za uho rečenica od rehab, gdje kaže da se žena zabila u kuću. Ima djecu od 2 i drugo od 9 mjeseci..koliko god se rastegnula opet veliki, najveći dio vremena odlazi na kuću i djecu. Ja tu ženu čak ni ne vidim ko neku extra ljubomornu ženu, jer koliko sam skužila čovjek ima i redovne hobije i opuštanje i ona je ok što se toga tiče. A nije joj baš za zamjeriti jer nije sretna što on inzistira na ovakvim izletima.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

koja carica!!

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

uopće nisam ljubomorna osoba ali pomisao da s dvoje male djece budem tri dana sama dok on banči mi je totalno odbojna. to bi mi bilo nepoštivanje naše obitelji. sada, kad su djeca veća idemo povremeno na put i on i ja, imamo neke svoje gušte...

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

nemam ništa protiv izlazaka i sama volim otić van s curama.
    ali za timbilding nisam više sigurna, otkad mi je prijateljica ispričala kako je bilo na njihovom zadnjem.
    onog trećeg što se rimuje sa čina gdje god se okreneš, ne zna se tko s kim, zašto ni kako.
    na povratku u zagreb čekaju ih muževi i žene, pusice padaju i dušo bilo je krasno

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj cipelica prvotno napisa Vidi poruku
    uopće nisam ljubomorna osoba ali pomisao da s dvoje male djece budem tri dana sama dok on banči mi je totalno odbojna. to bi mi bilo nepoštivanje naše obitelji. sada, kad su djeca veća idemo povremeno na put i on i ja, imamo neke svoje gušte...
    Slazem se!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sad tek vidim što mi se sve moglo desiti na timbildingu , ovako samo pamtim spuštanje sa slapa, a trtaroš sam samo takav.

MM unazad dvije godine ide s dečkima s posla na vikend na Velebit. Jedan kolega tamo ima kuću. Malo planinare, kuhaju i vinčeko si spiju
    Kad je curka bila mala nije išao na ništa takvoga.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I što je najbolje kćer zna reći opet je tata otišao a ono tipa jednom godišnje . Pa ju podsjetim kuda je ona i na koliko išla bez nas .

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ima svakakvih team-buildinga, onih organiziranih od strane kompanija koji vode razne radionice,sto sportske sto "umne",bude i koji neformalniji sastanak itd... to mi je super...ali ima i cistih zabavnih druzenja bez ikakvog programa osim jedi,pij,zabavljaj se...

bila sam na obe vrste,doduse prije nego braka a i u firmi su uglavnom bili single ljudi tako da nije ni cudno sto bude svega...
    ah,pamtim provod u Londonu i Amsterdamu....to su bili dani....

prijatelj mi je nedavno pricao kako na zadnjem "formalnijem" TB-u nije mogao spavati od lupanja kreveta iz susjedne sobe...a sve odreda ozenjeni obiteljski ljudi...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 05.12.2014. at 22:29

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku
    sad tek vidim što mi se sve moglo desiti na timbildingu , ovako samo pamtim spuštanje sa slapa, a trtaroš sam samo takav.

Bas si sad mislim- kad su djeca mala i stalno si doma, razumljivo je da si pomislis "joj, on ode, a ja se patim". No iskreno- meni bi teze palo da mm sad ode na par dana nego prije. Djeca su veca, ali i obveze su im vece nego kad su isle u vrtic. Tad npr. ne bih kuhala jer su djeca jela u vrticu, sad to nema sanse da prodjem bez toga. Poslije posla ili park ili doma, par kava i prezivis
    Ovaj tjedan sam hendlala djecu sama i bome, krepana sam.
    Tako da je to jesu li djeca velika ili mala i sto je komu lakse- relativno.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni bi se svidio teambulding koji se odigrava u radno vrijeme .. ovako, u moje slobodne vrijeme, ne bi išlo

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj anabeg prvotno napisa Vidi poruku
    I mene je malo zagrebala za uho rečenica od rehab, gdje kaže da se žena zabila u kuću. Ima djecu od 2 i drugo od 9 mjeseci..koliko god se rastegnula opet veliki, najveći dio vremena odlazi na kuću i djecu. Ja tu ženu čak ni ne vidim ko neku extra ljubomornu ženu, jer koliko sam skužila čovjek ima i redovne hobije i opuštanje i ona je ok što se toga tiče. A nije joj baš za zamjeriti jer nije sretna što on inzistira na ovakvim izletima.
    Gle, Trina je sama napisala da se žena zabila u kuću i da nigdje ne ide. E sad, postoji par opcija zašto je to tako.

a) Ona je sama tako odlučila, jer joj nije ugodno ostaviti djecu doma i ići negdje.
    Sve ok, poštujem taj izbor, ali smatram da bi ona trebala poštovati ako njen muž i dalje osjeća potrebu za socijalnim životom - govorim o umjerenom socijalnom životu, ne o tipu koji non stop banči i nikako ne sudjeluje u obiteljskom životu.

b) Žena je primorana na to jer muž radi, a ne sudjeluje o obiteljskim obavezama i odgoju djece nakon što dođe s posla. To je situacija koju njih dvoje trebaju riješiti nevezano uz odlazak na ovaj izlet i bilo kakve izlaske.

Mogu govoriti iz svoje kože. Sam Bog zna da obožavam svoju djecu, totalno sam im posvećena i uživam u njihovom društvu, ali potonula bih kad bi se moj život sveo na ulogu majke i domaćice. Ja osobno imam potrebu barem jednom tjedno otići negdje i ispuhati se, bilo na običnu kavu, odlazak u kino, pravi izlazak s prijateljicama... Nebitno. Poludjela bih kada bi mm gledao s neodobravanjem na to, ili, još gore, kada bi mi to branio. Ono, ti sjedi doma ako to želiš (poštujem svačiji izbor i ne smatram da je to loša opcija za one koji tako vole i žele), ali nemoj od mene očekivati da potpuno slijedim tvoj životni stil i izgubim samu sebe. Mm ide gdje god želi, kad god želi i koliko god želi. Tako i ja. Ako sam preumorna i treba mi njegova pomoć, zamolim ga da ostane i on to učini. Isto tako i obratno. Ne kažem da ispočetka nismo imali gadnih trzavica oko takvih stvari, ali puno nam je bolje otkad smo počeli gledati na socijalni život iz tog kuta.
    Imamo maksimalno povjerenje jedno u drugo, nikada nam nije niti palo na pamet da bismo mogli prevariti jedno drugo. Malo ljubomore mogu tolerirati u mladenačkoj vezi, ali nepojmljiva mi je u braku ili životnom partnerstvu. Pod uvjetom da se radi o normalnim ljudima.
    Zato mi je stvarno čudno čitati o ovim zabranama, ljubomorama i slično. Ako ne možeš ostati sam doma sa malom djecom, ok, zamoli partnera da ostane s tobom. Ali zabranjivati nekome izlazak jer "što će se on zabavljati dok ja sjedim doma" ili zbog ljubomore... To ne mogu pojmiti.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Meni bi se svidio teambulding koji se odigrava u radno vrijeme .. ovako, u moje slobodne vrijeme, ne bi išlo
    Da, slazem se! Ali firme to obicno organiziraju za vikend.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Netko je napisao-"tko joj je kriv što se zabila u kuću". Ona je skroz samostalna žena, jak karakter, proputovala pola svijeta, radila, radi skroz muški, fizički posao..dobila je djecu i primirila se uz njih. na stranu što joj je mama umrla a svekrva miljama daleko i nema kome ostaviti djecu, njoj je sve to došlo ko točka na i, vrijeme za stati. I tolerantna je prema mužu, znam ja, jer je sto puta tolerantnija od mene, ali na ovo je popi.zdila. Baš zato što to nije klasičan tb, nego je to ružiona. I, kao što se i tu piše, sve to zamišlja kao jednu veliku orgiju-ono, svi se skupa obloču i ko zna do čega sve može doći. I neda mu, baš mu brani. Pa je malo peče savjest. A nebi ni ja dala. Jer sam ja prva luda kad se opijem. Srećom, to redovito bude u blizini mog muža

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Netko je napisao-"tko joj je kriv što se zabila u kuću". Ona je skroz samostalna žena, jak karakter, proputovala pola svijeta, radila, radi skroz muški, fizički posao..dobila je djecu i primirila se uz njih. na stranu što joj je mama umrla a svekrva miljama daleko i nema kome ostaviti djecu, njoj je sve to došlo ko točka na i, vrijeme za stati. I tolerantna je prema mužu, znam ja, jer je sto puta tolerantnija od mene, ali na ovo je popi.zdila. Baš zato što to nije klasičan tb, nego je to ružiona. I, kao što se i tu piše, sve to zamišlja kao jednu veliku orgiju-ono, svi se skupa obloču i ko zna do čega sve može doći. I neda mu, baš mu brani. Pa je malo peče savjest. A nebi ni ja dala. Jer sam ja prva luda kad se opijem. Srećom, to redovito bude u blizini mog muža
    Već sam napisala i opet ću.
    Ako ne može sama hendlati djecu ta tri dana dok njega nema, to mi je ok razlog da on ne ode.
    Ljutnja zbog njegovog zabavljanja ili ljubomora meni nisu dobri razlozi za njegov neodlazak i mirišu mi na to da je vrijeme za razgovor između njih dvoje.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Gle, Trina je sama napisala da se žena zabila u kuću i da nigdje ne ide. E sad, postoji par opcija zašto je to tako.

a) Ona je sama tako odlučila, jer joj nije ugodno ostaviti djecu doma i ići negdje.
    Sve ok, poštujem taj izbor, ali smatram da bi ona trebala poštovati ako njen muž i dalje osjeća potrebu za socijalnim životom - govorim o umjerenom socijalnom životu, ne o tipu koji non stop banči i nikako ne sudjeluje u obiteljskom životu.

b) Žena je primorana na to jer muž radi, a ne sudjeluje o obiteljskim obavezama i odgoju djece nakon što dođe s posla. To je situacija koju njih dvoje trebaju riješiti nevezano uz odlazak na ovaj izlet i bilo kakve izlaske.

Mogu govoriti iz svoje kože. Sam Bog zna da obožavam svoju djecu, totalno sam im posvećena i uživam u njihovom društvu, ali potonula bih kad bi se moj život sveo na ulogu majke i domaćice. Ja osobno imam potrebu barem jednom tjedno otići negdje i ispuhati se, bilo na običnu kavu, odlazak u kino, pravi izlazak s prijateljicama... Nebitno. Poludjela bih kada bi mm gledao s neodobravanjem na to, ili, još gore, kada bi mi to branio. Ono, ti sjedi doma ako to želiš (poštujem svačiji izbor i ne smatram da je to loša opcija za one koji tako vole i žele), ali nemoj od mene očekivati da potpuno slijedim tvoj životni stil i izgubim samu sebe. Mm ide gdje god želi, kad god želi i koliko god želi. Tako i ja. Ako sam preumorna i treba mi njegova pomoć, zamolim ga da ostane i on to učini. Isto tako i obratno. Ne kažem da ispočetka nismo imali gadnih trzavica oko takvih stvari, ali puno nam je bolje otkad smo počeli gledati na socijalni život iz tog kuta.
    Imamo maksimalno povjerenje jedno u drugo, nikada nam nije niti palo na pamet da bismo mogli prevariti jedno drugo. Malo ljubomore mogu tolerirati u mladenačkoj vezi, ali nepojmljiva mi je u braku ili životnom partnerstvu. Pod uvjetom da se radi o normalnim ljudima.
    Zato mi je stvarno čudno čitati o ovim zabranama, ljubomorama i slično. Ako ne možeš ostati sam doma sa malom djecom, ok, zamoli partnera da ostane s tobom. Ali zabranjivati nekome izlazak jer "što će se on zabavljati dok ja sjedim doma" ili zbog ljubomore... To ne mogu pojmiti.
    Ja imam malu djecu već 14 godina. I najviše me zapeklo ono što je olja napisala, baš razmišljam o tome čitavo vrijeme. Ja sam skoro pa isključivo mater i žena, baš se sad osjećam šugavo I mm-u sam isto pravila cirkus oko nekih stvari jer nisam ja sama odlučila da ćemo imati četvero djece, nisam se sama oplodila i , onako na kraju, da priznam samoj sebi-nisam tip za biti kućanica. Sve gori u meni ali nekako gledam na sve to skupa kako će brzo narasti, evo najmlađe ima već 3 godine, pa će valjda opet doći moje vrijeme. I nije mi fer da nakon donešene odluke o četvero djece, ja budem ta koja je dežurna a on da bude taj koji će živjeti u ime oboje. Pa smo to nekako uspjeli dozirati. Prijateljica mi je u međuvremenu javila da su se strasti primirile jer su joj mužu javili da je nekoliko muškaraca odustalo. Izgleda da se u nekoliko kuća bilo vodilo žestokih rasprava.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Već sam napisala i opet ću.
    Ako ne može sama hendlati djecu ta tri dana dok njega nema, to mi je ok razlog da on ne ode.
    Ljutnja zbog njegovog zabavljanja ili ljubomora meni nisu dobri razlozi za njegov neodlazak i mirišu mi na to da je vrijeme za razgovor između njih dvoje.
    Jel ti ne razumiješ ili što? Ona može hendlati djecu sama, njoj se ne sviđa ideja takvog tipa odmora.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja mislim da je vrijeme za razgovor
    ako on hoće nju pustiti samu sa dvoje male djece da bi išao 3 dana cugati

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Jel ti ne razumiješ ili što? Ona može hendlati djecu sama, njoj se ne sviđa ideja takvog tipa odmora.
    Bome se niti meni ne svida.
    Ali na ribolov bih ga pustila ( uz uvijet da povede i koje dijete ) . :D

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

I nije jedina
    Ocito

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    i ja mislim da je vrijeme za razgovor
    ako on hoće nju pustiti samu sa dvoje male djece da bi išao 3 dana cugati
    E bas sam ovo pomislilla

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    ima svakakvih team-buildinga, onih organiziranih od strane kompanija koji vode razne radionice,sto sportske sto "umne",bude i koji neformalniji sastanak itd... to mi je super...ali ima i cistih zabavnih druzenja bez ikakvog programa osim jedi,pij,zabavljaj se...

bila sam na obe vrste,doduse prije nego braka a i u firmi su uglavnom bili single ljudi tako da nije ni cudno sto bude svega...
    ah,pamtim provod u Londonu i Amsterdamu....to su bili dani....

prijatelj mi je nedavno pricao kako na zadnjem "formalnijem" TB-u nije mogao spavati od lupanja kreveta iz susjedne sobe...a sve odreda ozenjeni obiteljski ljudi...
    Mozda im je to bilo u programu TB-a..

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

vrlo sam nazadna i primitivna .

prigode beru jagode.

mogao bi otići i naći kofer pred vratima.

da se ne zavaravamo može on potaracat koga god hoće i na pauzi na kavu, ali da meni muž ovako nešto priopći i traži podršku dobio odjeb galaktičkih razmjera
    Baš si me iznenadila. Ne znam zašto, od tebe bi očekivala skroz suprotan odgovor. Uglavnom, slažem se!

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Baš si me iznenadila. Ne znam zašto, od tebe bi očekivala skroz suprotan odgovor. Uglavnom, slažem se!
    onda ti ne fakat ne poznaš Maru

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

evo još jedne zadrte. nije mi važno ni žensko društvo, ali da se ide 3 dana za*ebavat u bilo kojem društvu, a inače ima vrijeme za hobije i slično, bila bih ljuta.
    neka dijete malo odraste pa možemo oboje, ili skupa ili odvojeno... ali bez nekog konkretnog razloga, tek-tako, neće ići.

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ovako, može gdje hoće: planina, turniri, poslovna putovanja, tb...
    Kako klinci rastu tako oboje stvaramo više prostora za sebe.

ALI:
    Da kojim slučajem poželim bez muža otići na tri dana oblokavanja-ej, tri, nije to večernji izlazak- smatrala bi da nešto opako ne štima s mojim brakom.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

moj je u mješovitom društvu prije par godina otišao u Kanadu.
    na 10 dana.

jedino sam se brinula da mu se avion nedje ne sruši .

i bila sam sretna jer je vidio puno toga i došao pun dojmova.

pa makar da je i povalio nekog ili neku hahahah

al ovo mi je totalno izvan pameti. otok, zima. alkohol

i https://www.youtube.com/watch?v=FeveuIdpe2c

i možda sam primitivna i imam duple kriterije, ali moj mujo je bar vidio nijagarine vodopade

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Bome se niti meni ne svida.
    Ali na ribolov bih ga pustila ( uz uvijet da povede i koje dijete ) . :D
    i da se vrati još isti dan s nećim kaj bu ručak za 3-4 ručka

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Čitam sve ovo i nekako... Meni je jedini problem u tome što je dotični mužjak uopće i poželio u dane vikenda koje može provesti s djecom (a očito je da zbog posla i hobija nema puno vremena za njih) otići s ekipom na oblokavanje. Što bi se tamo dogodilo i bi li se dogodilo nije važno. Zbog samog oblokavanja uopće se ne bih zabrinula, ali zbog njegove želje da ode i te kako. Maria je lijepo rekla: kofer pred vratima.... . Ili barem vrlo, vrlo ozbiljan razgovor o roditeljstvu, braku i budućnosti.
    Teambuliding je u većini tvrtki gotovo pa obavezan. I mora se ići kao na službeni put. Oblokavanje nije. Točka.

Kod nas je tolerancija potpuna, ne pita se za puno toga i jednostavno se samo obavijesti onog drugog da netko ide nekamo. I bilo je tu i izleta-mm s dečkima, ja na putu s društvom.... ali reciprocitet je uvijek prisutan. Da jedan bračni partner cijelo roditeljstvo vuče na svojim leđima, a drugi ima hobije i još odluči ići na takve izlete... "i ja volim pozorište, ali ne u svojoj kući" .

more avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja mislim nešto kao Trampolina.
    Da mi dodje s takvom idejom, da želi ići na takvo nešto tri dana, to bi mi značilo da nije sretan sa mnom. Ne bi mu branila, ništa mi ne bi značilo što nije otišao a želio je.

Što se tiče nekakvih normalnih izlazaka, izleta i putovanja, druženjai sl. nemam nikakav problem s time, bilo da ide on bilo da idem ja.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

e sad ga pretjerujete, nije sretan sa mnom, ne valja brak, eto ga na sad ne smije više ni poželit ić na vikend s ekipom. pa ko ne bi poželio, 3 dana lokanja i zahebancije u usporedbi s 3 dana svakodnevice s malom djecom. ajte molim vas
    druga je stvar što nakon trininog opisa te žene, ja joj vjerujem i vjerujem njenoj prosudbi da je dobro što je zabranila. otme se to, vikend vamo, vikend tamo, ne valja ni previše slobode imati

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj mim prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas je tolerancija potpuna, ne pita se za puno toga i jednostavno se samo obavijesti onog drugog da netko ide nekamo. I bilo je tu i izleta-mm s dečkima, ja na putu s društvom.... ali reciprocitet je uvijek prisutan. Da jedan bračni partner cijelo roditeljstvo vuče na svojim leđima, a drugi ima hobije i još odluči ići na takve izlete... "i ja volim pozorište, ali ne u svojoj kući" .
    Ali Mim, meni bi ovo bio problem svaki dan, bez obzira na to je li odlučio otići negdje par dana oblokavati se s ekipom ili uredno dolazi nakon posla svaki dan doma i zavali se u naslonjač pred tv-om.
    I ovo što si napisala da je tebi problem što je njen muž odlučio otići u dane vikenda koje može provesti s djecom. Ako inače provodi svaki dan nakon posla i svaki vikend vrijeme s djecom, zašto je problem da propusti taj jedan vikend i ode s društvom ? Što će se strašno dogoditi ? Djeca će ostati traumatizirana jer nisu vidjela oca (ili majku) jedan vikend ?
    Ja ne mogu shvatiti što je loše u tom vikendu, ako partneri ravnopravno sudjeluju u kućanskim i obiteljskim obavezama.
    Ako je sav teret na jednom partneru, onda je uzrok problema i to treba rješavati, a ne vikend s društvom.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj more prvotno napisa Vidi poruku
    Ja mislim nešto kao Trampolina.
    Da mi dodje s takvom idejom, da želi ići na takvo nešto tri dana, to bi mi značilo da nije sretan sa mnom. Ne bi mu branila, ništa mi ne bi značilo što nije otišao a želio je.
    Nije ti palo na pamet da muž može voljeti i svoje prijatelje, i biti sretan i sa njima ? Tebi ta sreća isključuje vašu bračnu sreću ?
    Evo, ja javno priznajem da volim svoje prijateljice (i prijatelje), i sretna sam kad uspijem odvojiti dan za njih. A bogme imam i super ekipu na poslu, i uživam kad negdje otputujemo na par dana zbog edukacija.
    To ne znači da ne volim mm i moju djecu, samo imam još ljudi u okolini koji obogaćuju moj život.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Potpisujem cvijetu, odnosno potpisala sam je, doduše samo prvi dio.
    A drugi dio.....pa ne znam, meni se glagol "zabraniti" nekako ne sviđa previše. To su doduse moje traume (djetinstvo).

No poanta je i sreća da nas ima svakojakih, pa svatko po svom ukusu i stavu. No prijateljica koju je trina opisala kao pametnu, posto je pametna, će postupiti onako kako sama smatra da treba, u skladu sa svojim stavom i karakterom. Tako da se tu previše pametnoga u smislu savjeta ni ne može reci.
    Nas način odnosa sa partnerom ne proizlazi iz nekih matematičkih formula, ili toga što rade Ana ili Ivo, nego iz našeg karaktera, osobenosti, stava o životu, partnerstvu, ljubavi i vrijednostima koje živimo i zastupamo.

Ja ne mislim u kategorijame prigoda i jagode, to mi je dubinski strano, ali za one kojima je to tema, je situacija mogućeg trodnevnog "nečega" sigurno važna karika.

Osobno mislim da su muž, žena, tata, mama prvenstveno osobe, i da imaju "pravo" i na individualnost nevezanu na te uloge. Ja osobno ne bih mogla živjeti s nekim tko bi moj individualno prostor dogodio u pitanje.
    E sad jasno je meni da netko tko nosi kuću obitelj i djecu samo na svojim plećima, to drugačije doživljava. I da mu se to ne čini ni lojalno ni solidarno, taj individualno prostor, jer ga možda sam nema.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ali Mim, meni bi ovo bio problem svaki dan, bez obzira na to je li odlučio otići negdje par dana oblokavati se s ekipom ili uredno dolazi nakon posla svaki dan doma i zavali se u naslonjač pred tv-om.
    I ovo što si napisala da je tebi problem što je njen muž odlučio otići u dane vikenda koje može provesti s djecom. Ako inače provodi svaki dan nakon posla i svaki vikend vrijeme s djecom, zašto je problem da propusti taj jedan vikend i ode s društvom ? Što će se strašno dogoditi ? Djeca će ostati traumatizirana jer nisu vidjela oca (ili majku) jedan vikend ?
    Ja ne mogu shvatiti što je loše u tom vikendu, ako partneri ravnopravno sudjeluju u kućanskim i obiteljskim obavezama.
    Ako je sav teret na jednom partneru, onda je uzrok problema i to treba rješavati, a ne vikend s društvom.
    Upravo o tome i pričam... Vidi se iz priče da je žena doma posvećena isključivo djeci, a on ili radi ili se bavi svojim hobijem. I za njega ima vremena, ona nema ni za što osim kuće i djece. To je svakodnevni problem, a ne problem jednog vikenda. S njim samo sve kulminira i ne vjerujem da bi mu žena "zabranjivala" taj vikend da je sve s njima potpuno u redu. Da vidi kako jednako sudjeluje u svemu i pomaže joj sumnjam da bi od tri dana radila problem jer godina se sastoji od 365 dana.

I ja ponekad uživam u poslovnom putu, ali on je daleko od oblokavanja koje je isključiva svrha ovog puta njenog muža.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

.."ide se na tri dana u kućicu na otoku, pripidzina donja, njih 10-ak, pola žene, pola muskarci. Bez sadržaja, plana, programa, samo lokacina i zahebancija."
    E pa to nije team building. Na tak nekaj idu frendovi,a onda idem i ja...
    Mm je išao jednom godišnje na tb,i to nije ni približno izgledalo ovako (kolko ja znam).
    Druženje sa kolegama iz sličnih firmi,neke igre (sa kojih je uredno donosio nagrade,jej),seminar,rafting,posjetili bi vinarije,opg...ta vrsta druženja.
    Ili je stvar u organizatoru ili ja starim pa mi je ovo na kaj bi muž Trinine prijateljice išao,ono..

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mislim "zabila se u kuću" ima djecu 9 mj i 2 god!!!! Alo?
    Ko da nismo na roditeljskom forumu
    Baš, što kaže sirius, ona bi trebala tri dana lokat pa da joj čestitamo jer ona to zaslužuje
    sad ispada da je najbolje da ne doji mama nego da daje AD i da ne ide na porodiljni da mogu platit sitericu da mogo oboje ići partijat, jednako, as ti ideala
    zajedno OBOJE imaju malu bebu i todlera bez obiteljske podrške i ima oboje da se odriču i oboje uživaju u djeci sad kad je vrijeme za to
    a o firmi koja tako zamišlja TB bih ja isto dvaput promislila
    Posljednje uređivanje od pikula : 06.12.2014. at 12:20

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ja u Trininom opisu isto ne vidim TB ni u tragovima, po meni je to čista ružiona i veze nema s poslom. da mi dođe s takvim prijedlogom mogao bi se odmah spakirati ne za tri dana nego za neodređeno vrijeme. mom to vjerujem ne bi ni palo na pamet. on radi u velikoj firmi, nekoliko puta godišnje putuje i to jako daleko, na nekoliko dana. može zaružiti po hotelima širom svijeta, ako želi. Niz godina smo na TB išli na obiteljske vikende s njegovom firmom. Stvarno je bilo odlično - sportske aktivnosti, druženja, službena svečana večera, izleti i pokloni za svu djecu, puni pansioni u hotelima za sve članove obitelji svih zaposlenika (a i nekih od stalnih kooperanata). To je sve bilo od prošle godine, kada se broj zaposlenih (a i članova obitelji) povećao na broj koji je trošak (vikend za stotinjak obitelji) ipak činio neprimjerenim za ovo krizno vrijeme. Još se nadam obnovi stare i dobre tradicije ovakve vrste TB-a. Da sada i promijene koncepciju i idu sami zaposlenici, isto bi mi bilo ok. Pametan poslodavac, po meni, ne bi organizirao pijančevanje i mogućnost da se zaposlenici dovedu u neke od gore prikazanih situacija koje mogu zakomplicirati njihove odnose u poslovnom okruženju.

olja avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

O, Trina, nije mi bila namjera da se zbog mog posta osjecas sugavo. Meni je moja situacija, kada sam rodila prvo dijete, djelovala tragicno. Moji prijatelji i kolege su dan pred moj porod izasli i polozili pretposljednji ispit koji nam je ostao na teskom, sestogodisnjem fakultetu, a u slijedecem mjesecu su diplomirali. Poceli su da rade, zakoracili u nesto novo, osjetili dinar, a ja sam veci dio dana provodila sama sa bebom, sisama k'o kantama i 18 kg viska. Spasilo me jedino to sto mi je tako malo falilo do diplome, da sam rodila dijete tri godine ranije, mislim da nikad ne bih diplomirala i da bi se samosazaljevala toliko da bih ugrozila i brak i porodicu. Ali zivot se slozio tako da sam nakon godinu dana diplomirala i pocela raditi u istoj firmi gdje je bilo masa mojih kolega sa faksa. Pa te ljude znam vec 18 godina, nekoliko njih (i zenskih i muskih) su mi bliski prijatelji, vecina njih su mi dobri drugovi. Nakon svega, sa njima bih mogla piti i prespavati vikend u istom krevetu bez da i pomislim da odem u zijan.

Nadam se da necu pretjerati i biti suvise licna ako kazem da meni virtuelna Trina izgleda veliki borac i lavica. Sjecam se da si nesto pisala na temu nastavka obrazovanja. Mislim da ti to mozes i trebas. Nekada samo covjek sam sebi moze pomoci.

Tvojoj prijateljici se sigurno nakon takvog profesionalnog zivota, svakodnevnica okrenula naopacke. Ako je ostala u radnom odnosu, to je super, nazire se kraj . Ako nije, neka pod hitno trazi posao. Plata, drustvo, obaveza oprane kose i manikura, sve to podize samopouzdanje i stavlja zenu u bolju poziciju u braku i u njenim, a bome i u njegovim ocima.

Djeca, srecom, rastu. Kad sam rodila drugo, mati mi je rekla - duso, samo vrijeme radi u tvoju korist.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    .."ide se na tri dana u kućicu na otoku, pripidzina donja, njih 10-ak, pola žene, pola muskarci. Bez sadržaja, plana, programa, samo lokacina i zahebancija."
    Moj muž bi u toj situaciji umro od dosade

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Meni isto ne bi smetalo i "pustila" bih ga. Sloboda mi je toliko važna u partnerskom odnosu da uopće mrzim tu riječ "pustiti" i ne mogu zamisliti da bih u ičemu sputavala MM. Također, pošizim na bilo kakve naznake "stezanja" od strane MM.

Možda sam naivna, ali ionako smo na telefonu non stop i kada smo razdvojeni, što porukama što pozivima, ne znam kada bi uopće stigao uvaliti se u belaj

Stranica 6 od 13 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •