O moj muž sudjeluje itekako u svemu. Tu mu nemam što prigovoriti. Imali smo kriza i u tom pravcu ali odavno je to ptošlo. Treba uzeti u obzir da je on postao otac sa 23 i u sljedećih 10 godina napravio još troje djece, napredovao je do neprepoznatljivosti. I ja i on.

On ima svoje ispušne ventile koji nemaju veze s izlascima. Zbog njih ga zadnjih 13 godina nema dva, tri puta tjedno navečer kući. Prije dva mjeseca je shvatio da mu je to veliko opterećenje a ne ispušni ventil pa je prekinuo s tim. Zato ima drugi u kojem istinski uživa i ja ga podržavam 100 % u tome. Isto zbog toga izbiva, ovisno o dijelu godine, trenutno tri, četiri večeri ili čitave noći u tjednu. Dakle, kad sažmemo naših skoro 13 godina braka, njegovih izostanaka, hobija i ispušnih ventila..izlasci su po mom mišljenju čisti višak. U suprotnome sam samohrana majka koja može računati na oca svoje djece. Ali ne na obiteljski život u pravom obliku. Jer bi onda ispalo da me je zahebao-znaš, imat ćemo četvero djece, super je to ali ti ćeš biti kući s njima, jer tko bi ti čuvao čitavu noć svih 4, a ja ću se opuštati sa svojim prijateljima + na svojim hobijima. Ti ne možeš, a zašto bi oboje čamili u kući kad jedno može ići.