Citiraj isvetica prvotno napisa Vidi poruku
U kavanu idem jednom tjedno, ljeti, sa djecom, jer je ista na plazi gdje se kupamo, u kino i kazaliste, ne sjecam se kad, postao mi je izlazak ici u butigu, a trudnoca mi sjela ko budali samar, sad mogu fino jednom mjesecno cijelo jutro provesti solo u gradu. Mm radi i cesce kafendise, tj. Pije pivu, uglavnom kad mu posaljem popis za kupnju, pa mu je kafana uz butigu. Nismo ni mi vise za lude izlaske, voljeli bi pozivati prijatelje doma na rostilj, ali u trenutnom aranzmanu gdje nas je 4 u 40 kvadrata, to je nemoguca misija, nadam se da cemo se u dogledno vrijeme prostorno siriti jer stize jos jedno, a zima s 3 klinaca u tako malo prostora mi se cini kao pakao, pa rezemo troskove svega, hrane itd. Izlasci su i dosad bili luksuz, odjecu kupujem uglavnom polovnu, kave se piju doma i kod susjede, da mozemo, sigurno bi vise izlazili, ovako da nemam internet, sigurno bih pukla
Genijalno! Šijemo vas za 3 m2 više Pitaj mene kako pozivamo društvo na roštilj Imate balkon? Ako imate nema beda, još ako ti klinci ne moraju spavata više 2 x dnevno pa di ćeš bolje! Ako hoćeš pošaljem ti privat fotke gdje smo za rođendan strpali 24 duša, 14 odraslih, 10 djece, i još smo roštiljali na -10

Bit će vam malo guravo sad kad dođe 3 beba sigurno, ali ako te bar malo mogu utješiti, evo od jedne poznanice prijateljica njih 4 u 19m2 i živi se, 2 šokalraca u međuvremenu
Stara izreka kaže, gdje čeljad nije bjesna, kuća nije tjesna!

p.s.
Naravno da bi i ja rado živjela u bar 100 m2, ali živi se i ovako i lijepo je. Tako smo namjestili i sredili stan da i za našu intimu ima mjesta i sve pet. Nije savršeno, ali funkcionalno, da imamo 100 m2 ja se često pitam, pa di nam tek onda bio kraj