Citiraj šafran prvotno napisa Vidi poruku
Genijalno! Šijemo vas za 3 m2 više Pitaj mene kako pozivamo društvo na roštilj Imate balkon? Ako imate nema beda, još ako ti klinci ne moraju spavata više 2 x dnevno pa di ćeš bolje! Ako hoćeš pošaljem ti privat fotke gdje smo za rođendan strpali 24 duša, 14 odraslih, 10 djece, i još smo roštiljali na -10

Bit će vam malo guravo sad kad dođe 3 beba sigurno, ali ako te bar malo mogu utješiti, evo od jedne poznanice prijateljica njih 4 u 19m2 i živi se, 2 šokalraca u međuvremenu
Stara izreka kaže, gdje čeljad nije bjesna, kuća nije tjesna!

p.s.
Naravno da bi i ja rado živjela u bar 100 m2, ali živi se i ovako i lijepo je. Tako smo namjestili i sredili stan da i za našu intimu ima mjesta i sve pet. Nije savršeno, ali funkcionalno, da imamo 100 m2 ja se često pitam, pa di nam tek onda bio kraj
Nije ljeto problem, a oba su rodjendana srecom tada. Imamo dvoriste, pa smo ljeti stalno vani, no zato nam se i broj povecava, u drugom dijelu kuce cije dvoriste dijelimo, su mi svekrve, svekrovi i djever, svi znaju kad smo, zasto i dokad negdje bili. A raspored prostorija u kuci pomoziboze, srecom, kad smo se odijelili uspjeli smo prenamijeniti jedan hodnik u spajzu, a kraj drugog u ormar- igraonicu- spremu za igracke. No vec dvije godine Mm spava na kaucu, a ja s klinkama u sobi, vise mu fali postelja nego izlasci, meni je svejedno ko me tiska po krevetu. zao mi ga je, ujutro se mi dizemo, on se premjesti u krevet da ispravi ledja, zivimo skupa, a vidimo se sat, dva dnevno za ruckom.