Results 1 to 50 of 623

Thread: Izlasci u braku

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    koksy's Avatar

Moj kad ode nema ga po 3 mj!

U Norveškoj je, ima svu slobodu svijeta, može mi reć šta hoće, ja se mogu na trepavice postavit al pravo stanje stvari saznat neću!
    I onda dođe doma, na duga 2 tjedna i kaže da bi van! Ma di ćeš van? Sjedi tu i čuvaj djecu! Sad JA idem van!

A sad za ozbać: ubija me sjedenje doma, ne radim, konstantno sam s djecom, ne pijem kave s frendicama bez djece, neidem u dućan bez djece...i da, kad dođe muž uzmem jednu večer za pravi babinjak. Al i tu jednu večer imam grižnju savjesti jer bi htjela bit s njim to malo vremena što je doma a opet, ako ne izađem bar jednom u ta 3 mj puknut ću ko kokica!
    On se tamo druži s kolegama, ne izlaze (barem tako mislim) jer je preskupo ali ipak...on odradi svoje i nakon toga može buljit u TV, u zid...ili popit pivu s dečkima potpuno neopterečeno...
    A ja ne mogu.
    I zato mi zaista smeta kad kaže da bi išao s dečkima kad dođe doma. Iako nije ok da mi smeta da se druži s prijateljima. Pa se lomim i nerviram jer mi je prvi instinkt reći mu da ne može van i naći se uvrijeđena što je uopče pomislio da ide. Pa mi nakon par min dođe iz dupeta u glavu i znam da sam u krivu al sam preponosna da priznam i ustvari se potajno nadam da ipak neće ići...Ma užas! Košmar živi!

Quote Originally Posted by koksy View Post

U Norveškoj je, ima svu slobodu svijeta, može mi reć šta hoće, ja se mogu na trepavice postavit al pravo stanje stvari saznat neću!
    I onda dođe doma, na duga 2 tjedna i kaže da bi van! Ma di ćeš van? Sjedi tu i čuvaj djecu! Sad JA idem van!

A sad za ozbać: ubija me sjedenje doma, ne radim, konstantno sam s djecom, ne pijem kave s frendicama bez djece, neidem u dućan bez djece...i da, kad dođe muž uzmem jednu večer za pravi babinjak. Al i tu jednu večer imam grižnju savjesti jer bi htjela bit s njim to malo vremena što je doma a opet, ako ne izađem bar jednom u ta 3 mj puknut ću ko kokica!
    On se tamo druži s kolegama, ne izlaze (barem tako mislim) jer je preskupo ali ipak...on odradi svoje i nakon toga može buljit u TV, u zid...ili popit pivu s dečkima potpuno neopterečeno...
    A ja ne mogu.
    I zato mi zaista smeta kad kaže da bi išao s dečkima kad dođe doma. Iako nije ok da mi smeta da se druži s prijateljima. Pa se lomim i nerviram jer mi je prvi instinkt reći mu da ne može van i naći se uvrijeđena što je uopče pomislio da ide. Pa mi nakon par min dođe iz dupeta u glavu i znam da sam u krivu al sam preponosna da priznam i ustvari se potajno nadam da ipak neće ići...Ma užas! Košmar živi!
    Koksy, ti si zaslužila da s ordenom i lentom raspojasano bančiš čitavu noć u nekom obijesnom klubu, zato ušutkaj tu zločestu tetu savjest i uživaj

anabeg's Avatar

Quote Originally Posted by koksy View Post

A ja ne mogu.
    E ovako slično i kod mene! MM nema 3-4 miseca, samo nema svu slobodu svita kad je odsutan, nego je većinu vrimena na srid oceana, kopna jedva da vidi kroz prozor svoje kabine na brodu, al kad dođe doma i nema baš želje sa izlaskom, a nemam ni ja.eventualno ako u periodu kad je doma padne godišnjica, rođendan ili tako nešto..mene zadovolji popodnevna kavica ili šetnjica..kad je vrime za to, ode na lignje, odem i ja koji put kad je moja mama slobodna pričuvati curice..kad smo od volje, navečer kad cure zaspu natočimo svaki koje piće i opuštanje...stvarno smo se naizlazili prvih par godina veze i sad mi ne fali uopće..mlađa cura je još mala, pa još uvik postoji mogućnost da nam se i trenutne navike promjene za koju godinu..

sasa's Avatar

ja te razumijem mamice skroz na skroz. i isto su mi teško padali ti postporodni periodi, kada bih imala osjećaj da sve teme koje mogu podijeliti dotiču dojenje, cice, kakicu i papicu. i jako sam zavidjela MMu što može neopterećeno izaći van i pričati o...Indiji...nda, tako nam je pao grah, na sreću to brzo prođe.