Pokazuje rezultate 1 do 50 od 623

Tema: Izlasci u braku

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

udana za dalmatinca, a kao da nije prema ovim opisima koje svi imate za iste. moj nema ribe vec stoku sitnog zuba kao soj ventil

kako je tema izlasci u braku, a sa MM sam vec 19 i nesto godina, zivmo zajedno bar 17 godina, a u braku smo 11 godina. ja sam ta koja uvijek landra, izlazi. od kad imamo djecu osjecam se kao u krletci. jer ne mogu tek tako samo otici van. moram se organizirati.
    onaj tren kad sam rodila i kad sam shvatila da ja sad ne mogu tek tako izaci, ja sam potonula. no dobro situacija se popravlja kako su veci.
    ja u biti mrzim biti u kuci. ja obozavam i setnju gradom, i ici na koncerte, i u kino i u kazaliste i na cugu. ma ono samo da se nesto dogadja.

no volim i putovanja, koja voli i MM. od kad imamo djecu znato smo ih smanjili. jer impuzlivno otici odjednom negdje pa di zavrsis i nije najpametnije s djecom. jer ipak djeci treba npr. rezervna roba. meni i ne bas. mogu se snaci. djeca ne mogu zivjeti na sendvicu ko zna koliko. ipak im treba i kuhano. a i realno cijena putovanja s djecom je visa (jer nije vise x2, vec x4) i sl.

MM odlazi povremeno na koncerte, na koje ja ne bi isla nikad, npr. jazz mrzim, zvuk saksofona me zivcira i postanem zivcana. a njemu je super. ja mu u tom trenutku ne trebam s pogledom kao u horor filmovima
    a sa svojim frendovima organizira izlazak. zele bar 4x godisnje, no da li tu brojku i dosegnu ne znam.

i da rezimiram, sasini i aprini postovi su meni bliski.

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    MM odlazi povremeno na koncerte, na koje ja ne bi isla nikad, npr. jazz mrzim, zvuk saksofona me zivcira i postanem zivcana. a njemu je super. ja mu u tom trenutku ne trebam s pogledom kao u horor filmovima
    a ja baš volim jazz, MM ga ne može podnijet. isto kaže da postane živčan

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    a sa svojim frendovima organizira izlazak. zele bar 4x godisnje, no da li tu brojku i dosegnu ne znam.

nismo li rekle da ćemo poraditi na tome?!
    bar 4 x godišnje

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku

nismo li rekle da ćemo poraditi na tome?!
    bar 4 x godišnje
    Jesmo.
    Tko organizira? Nemojte na mojeg zaboraviti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •