udana za dalmatinca, a kao da nije prema ovim opisima koje svi imate za iste. moj nema ribe vec stoku sitnog zuba kao soj ventil
kako je tema izlasci u braku, a sa MM sam vec 19 i nesto godina, zivmo zajedno bar 17 godina, a u braku smo 11 godina. ja sam ta koja uvijek landra, izlazi. od kad imamo djecu osjecam se kao u krletci. jer ne mogu tek tako samo otici van. moram se organizirati.
onaj tren kad sam rodila i kad sam shvatila da ja sad ne mogu tek tako izaci, ja sam potonula. no dobro situacija se popravlja kako su veci.
ja u biti mrzim biti u kuci. ja obozavam i setnju gradom, i ici na koncerte, i u kino i u kazaliste i na cugu. ma ono samo da se nesto dogadja.
no volim i putovanja, koja voli i MM. od kad imamo djecu znato smo ih smanjili. jer impuzlivno otici odjednom negdje pa di zavrsis i nije najpametnije s djecom. jer ipak djeci treba npr. rezervna roba. meni i ne bas. mogu se snaci. djeca ne mogu zivjeti na sendvicu ko zna koliko. ipak im treba i kuhano. a i realno cijena putovanja s djecom je visa (jer nije vise x2, vec x4) i sl.
MM odlazi povremeno na koncerte, na koje ja ne bi isla nikad, npr. jazz mrzim, zvuk saksofona me zivcira i postanem zivcana. a njemu je super. ja mu u tom trenutku ne trebam s pogledom kao u horor filmovima
a sa svojim frendovima organizira izlazak. zele bar 4x godisnje, no da li tu brojku i dosegnu ne znam.
i da rezimiram, sasini i aprini postovi su meni bliski.