Pokazuje rezultate 1 do 50 od 623

Tema: Izlasci u braku

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja ne volim kad sam negdje vani pa puštaju jazz, nekako mi stvara pretencioznu atmosferu.

Ja i mm baš volimo izlaziti skupa. On ode tu i tamo solo na neke koncerte, ja na neku cugu, ali ne previše, možda jednom-dvaput mjesečno.
    Kako nemamo često bejbisiting, uglavnom nam dolaze gosti vikendom, pospremimo dijete u krevet, koja čašica i zezancija. Ako nemamo gostiju, onda se solo zabavljamo na isti način . Na neke plesnjake odemo jednom-dvaput godišnje, više mi se ni ne da. Nekako najviše volim ta kućna druženja gdje sama biram društvo, cugu i glazbu. Uglavnom, nemam prigovora :

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne volim kad sam negdje vani pa puštaju jazz, nekako mi stvara pretencioznu atmosferu.
    Da netko kaže da mu klasična glazba u lokalu daje osjećaj pretenciozonosti, ajde de, ali jazz, u biti baš mi je žao što tako osjećaš, jer jazz se stvarno svakako može okarakterizirati, ali pretencioznim, stvarno teško. Ja volim pričati o jazzu, baš sam pomislila na trenutak otvoriti neki tiopic nešto kao pričajmo o jazzu, ali bjojim se sad da bi to ispalo kao preseravanje, a to ne želim.

Spajalica, ima jazz izvedba i bez saksofona, recimo latinski jazz uz gitaru, jako nježno i fino.

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj šafran prvotno napisa Vidi poruku
    Da netko kaže da mu klasična glazba u lokalu daje osjećaj pretenciozonosti, ajde de, ali jazz, u biti baš mi je žao što tako osjećaš, jer jazz se stvarno svakako može okarakterizirati, ali pretencioznim, stvarno teško. Ja volim pričati o jazzu, baš sam pomislila na trenutak otvoriti neki tiopic nešto kao pričajmo o jazzu, ali bjojim se sad da bi to ispalo kao preseravanje, a to ne želim.
    Nisam rekla da je jazz pretenciozan, nisam toliko pretenciozna , već da meni zna u kafićima stvoriti nekakvu finjak atmosferu, možda se meni kontekstualno stvorio taj nekakav osjećaj iz tih nekoliko puta kad sam to doživjela. Sigurno ne pomaže ni to što nisam ljubitelj (niti poznavatelj) jazza, bio mi je dobar bitches brew od milesa davisa i to je to.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •