Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
Ok, ovo me sad već osobno pogađa, jer se pronalazim gore napisanom Evo, ja se dogovorila s frendicama da ćemo jednom tjedno otići navečer u kino. Sad ti meni reci, zašto je problem da jednu večer u tjednu muž uspava djecu i ostane doma sam, a ja odem s frendicama u kino, pogledamo dobar film, svratimo na piće i odemo kući pjevajući ? Koga sam zakinula za to vrijeme dok djeca spavaju, a muž se opušta pred tv-om ? Muž je sinoć išao roštiljati s društvom. Pa da ode i 5 puta tjedno, ne znam što će mi navečer, smjestim djecu u krevet i odoh i ja spavati, gledati tv, čitati knjigu, ili što već. Vidimo se ujutro prije posla, provedemo čitavo popodne kad dođemo s posla... Ne znam što će mi više
i mi se ujutro "vidimo", mimoilazimo prije posla - to ne bih računala pod druženje
ja kad radim (trenutno ne radim) radim jedan dan ujutro, drugi popodne, pa se ne vidimo do navečer
još i da izlazi tim danima kad ja dođem s posla, a ja npr. onim danima kad sam radila ujutro, ne bi se vidjeli uopće
i ako je to nekom u redu - super, ali meni nije - volim svog muža, želim s njim provoditi vrijeme
izlasci su mi ok. uvijek kad su unaprijed najavljeni, ne volim kad se zaredaju nekakve ružione nakon posla (pogotovo sad kad sam doma)