-
Evo malo sam ko padobranac došla na ovu temu i jako mi je zanimljiva pa imam i ja potrebu nešto reći o tome. U braku smo ja i moj muž 2,5 godine, udala sam se sa nepune 33 godine, a on je 2 god. stariji od mene. Prije nego sam se udala i upoznala svog muža, izlazila sam svaki vikend s prijama /prijom, al ti su mi izlasci već bili dosadili dugi niz godina, pogotovo zimi (liti je malo drugačije, pogotovo kod nas u Dalmaciji). Ta cjelonoćna stajanja u klubovima, sutrašnji umor i neispavanost zbog čega nedjeljom nisam bila ni za što, a kad dođeš u neke godine, recimo tridesete pa nadalje, nije to više to što se izlazaka tiče (mislim noćni klubovi, disko i sl.) U 20-tima sam živila za subote i izaske sa prijama, al život ide, idu godine i s godinama to dosadi i imaš neke druge potrebe. Sada sam u braku i nemam uopće potrebu za takvom vrstom izlaska, a tako ni moj muž. Imamo dosta slične interese i stvari koje nas zanimaju i koje volimo zajedno radit i mislim da je to jako dobro za brak, kad se kaže "suprotnosti se privlače" ja se baš s tim ne slažem.
Recimo, volimo ići u kazalište, kino, nedjeljom prošetati, popit kavu negdje uz more, ljeti na more, na neki izlet, obična sportska šetnja, recimo od našeg kvarta do mora ili grada i nazad i sl. i ja u tome uživam. Ili zimi ušuškat se na kauč i gledat navečer neki film, zezat se...napravit pizzu. Što se tiče grupnih druženja, teško je to uskladit jer svatko ima svoje rituale, prijatelji imaju djecu (mi još nemamo), posa, obveze, probleme, ta druženja se svedu uglavnom na rođendane i sl. A ja sa prijama odem popit kavu, ženska druženja, al tu nema pravila jednom tjedno i sl. već kad se dogovorimo kako kada možemo.
Ja ne branim svom mužu izlaske, niti on meni,da želi on može kad hoće i ja isto, al jednostavno nemamo potrebu više za tim nakon toliko godina izlazaka (prije vjenčanja) i sretna sam šta su ta noćarenja iza mene.
Mi smo par koji se bori sa neplodnošću, to nas još više spaja i veže, ja uživam provodit slob. vrijeme sa svojim mužem, a kad bi još i dobili dijete, našoj sreći ne bi bilo kraja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma