-
ja u Trininom opisu isto ne vidim TB ni u tragovima, po meni je to čista ružiona i veze nema s poslom. da mi dođe s takvim prijedlogom mogao bi se odmah spakirati ne za tri dana nego za neodređeno vrijeme. mom to vjerujem ne bi ni palo na pamet. on radi u velikoj firmi, nekoliko puta godišnje putuje i to jako daleko, na nekoliko dana. može zaružiti po hotelima širom svijeta, ako želi. Niz godina smo na TB išli na obiteljske vikende s njegovom firmom. Stvarno je bilo odlično - sportske aktivnosti, druženja, službena svečana večera, izleti i pokloni za svu djecu, puni pansioni u hotelima za sve članove obitelji svih zaposlenika (a i nekih od stalnih kooperanata). To je sve bilo od prošle godine, kada se broj zaposlenih (a i članova obitelji) povećao na broj koji je trošak (vikend za stotinjak obitelji) ipak činio neprimjerenim za ovo krizno vrijeme. Još se nadam obnovi stare i dobre tradicije ovakve vrste TB-a. Da sada i promijene koncepciju i idu sami zaposlenici, isto bi mi bilo ok. Pametan poslodavac, po meni, ne bi organizirao pijančevanje i mogućnost da se zaposlenici dovedu u neke od gore prikazanih situacija koje mogu zakomplicirati njihove odnose u poslovnom okruženju.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma