Citiraj Optimisticna prvotno napisa Vidi poruku
Bez veze je razmišljati o prevari. On (ona) to može napraviti i u pet minuta dok ide po kruh, mlijeko i pelene za bebu. P
ne kažem za ovu situaciju, a i ja sam inače valjda cijepljena od ljubomore :D al ajd mi molim te objasni kako ovo izvesti. valjda ima i toga, al taj je majstor organizacije i ovisnik o adrenalinu :D
ja sam za razliku od seni ipak pobornik one prilika čini lopova. nekako u mom okruženju, ovi koji varaju i jesu od onih prilika čini lopova. normalan brak, pa malo kriza u braku (koja bi prošla, a da je dotični išao po kruh, mlijeko i pelene), malo previše izlazaka, malo puno previše alkohola...

a onda opet - mm inače jednom godišnje ide 3 dana na pijanku s mješovitom ekipom iz firme koju oni eto tako zovu sportske igre svake godine i kad je m bila beba. sportske igre ljepše zvuče nego ovo trinino, al nema tu neke velike razlike, budimo iskreni.
s druge strane, ja sam kad je j imao 2 godine, 3 tjedna otišla u birmingham, poslala me firma na neku summer school. da se razumijemo, mogla sam i bez toga. nije to bilo neko wow usavršavanje jako bitno za karijeru il tako. a tamo, majko mila, sodome i gomore. ja sam se družila sa studentima i bilo mi je pregenijalno i bila sam dobra a ovi neki bezveznjaci totalni 40-50 godina, baš bezveze tipovi, nikakvi zavodnici, rekli bi taj nikad u životu nije ni izašao van, a kamoli ženu prevario...e oni poludili. i tako, čudno je to.