Stranica 8 od 13 PrviPrvi ... 678910 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 623

Tema: Izlasci u braku

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Izlasci u braku

I ja sam na tragu seni i rehab...
    Glupo je sto osjecam potrebu napisati da mm i ja to uopce ne prakticiramo ma taj nacin, jer sve se uvijek svede na osobno, ali valjda drugacije ne moze.
    Evo ja osobno ne mogu zamisliti da idem 300,400 km daleko gledati utakmicu nogometnog kluba. Pa je moj muz isao jer je njemu bijela boja prva stvar nakon nas tri (nadam se ). I da, bila sam sama s malom djecom, i da, to je cista zafrkancija i meni koja jos uvijek ne znam definirati ofsajd, inako bezveze

Znam kakva nam je veza inace i nevezano za ta dva dana koja je proveo zahebavajuci se. I uopce to ne gledam, ja se patim, a ti se zezas.
    Posljednje uređivanje od Anci : 07.12.2014. at 09:24

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

potpisujem seni.
    OSIM što trenutno, jedini ko može ići na utakmicu lige prvaka je pripadnik armade, ništa bb ništa torcida.
    tako.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Cvijeta, ovo je bilo prije black lista. Jest da nije na black listi :D
    Valjda.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

sori cvijeta armada, klanjam se!
    vidis da je moje znanje nogometa manjkavo.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

evo anci je lijepo objasnila.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    potpisujem seni.
    OSIM što trenutno, jedini ko može ići na utakmicu lige prvaka je pripadnik armade, ništa bb ništa torcida.
    tako.
    Ih, Armada nam je stil zivota (jako dugo). To ni ne racunam u izlaske. Srecom, mogu, pa na dulja gostovanja idem i ja. Nekad nisam mogla. On je. I sve 5.
    Ili na lignje. On ide. Meni nije gust. Ali volim jesti friske lignje. Pa ide bez mene. Vjerujem da znam prepoznati friske Salim se. Naravno da lovi lignje, a ne nista drugo.

Zato i ja odem. Na sajmove cvijeca posvuda,npr. Imam ja toga jos.

Kompromis. Dogovor. Poštovanje. Divno je kad toga ima u braku.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Kod nas nema toga, mi ne možemo jedno bez drugog Šalim se, ali ja zapravo i ne mogu na duže vrijeme bez muža ostati sama s djecom doma, osim ako bi ostali članovi obitelji preuzeli veliki dio, ali mi je glupo gnjaviti bake jer jednoj treba odmor više nego meni, a druga čuva cure kroz tjedan.
    Sva sreća da je on tip koji ne voli pijančevanja ni slične "zabave" i nema potrebe za nekim izlascima, osim kaj jednom tjedno ode na nogomet, i eventualno se nađe s nekim prijatelejm/prijateljicom na piću. Da nije takav bio bi mu problem šepavu ženu i dva derišta šlepati svugdje sa sobom. Pa mi ne možemo ni razvesti kad bi i hjteli, uopće ne znam kak bi se organizirali

more avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Eto, radi se o pijančevanju s ekipom s posla. Pa što ?
    Mm je otišao na rafting ovo ljeto, a ja sam ostala s 2 toddlera i jednom bebom doma. 3 dana. Pili su i roštiljali. On me je pitao mogu li to hendlati, a ja sam mogla i rekla sam mu da ide. Jer znam kakvu smo stresnu godinu imali i znala sam da će ga to usrećiti i relaksirati.
    I on razmišlja na takav način, i da sad kažem da idem s frendicama negdje na nekoliko dana, rekao bi mi da idem. Druga je stvar što se meni to u ovom trenutku ne da. Nije mi zapreka on, nego ja sama sebi.
    Nas dvoje ne razmišljamo na način "ostavljen sam na cjedilu", nego "neka se barem jedno odmori i opusti, drugi put će drugo".
    Ok, vidim da ima parova koji razmišljaju drugačije i poštujem to. Ali, mi nismo takvi.
    Pa da, to je ta razlika, Seni je vrlo detaljno objasnila. Nama takav način provodjenja vremena kakav Trina navodi nije nikad bio nešto što nas zanima, niti dok se nismo poznavali.

Mi smo imali situaciju da je mali imao mjesec dana kada je bilo vrijeme za jednu 10dnevnu ljetnu školu na kojoj je dragi već više godina mentor. On je odlučio da neće ići te godine, iako ja nisam imala ništa protiv da ide, čak mi je bilo žao da ne ide. A Bože sačuvaj da bi mu branila.

olja avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Ma ja se isto slazem sa Seni, Rehab i ekipom, vec to i napisah par puta, ali u konkretnoj situaciji mi se cini da samo njen drustveni zivot ispasta zbog male djece, a njegov blista u punom sjaju. Zar je to fer? Ne bi trebali malo zajednicki da potegnu, kao tim, ekipa, partneri?

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ma ja ne vjerujem da itko priča o "branjenju", uopće ne znam kako bih nekome nešto zabranila
    ali smiješ valjda izrazit slaganje i neslaganje

slažem se i ja sa seni, stvar je konteksta i trenutka i toga kako par funkcionira

u Trininom primjeru, ja ipak mislim da ako žena smatra da joj to smeta, ima na to pravo
    koji god da je njen razlog

more avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Trinina frendica sigurno ima razlog, svatko ima razlog kada mu nešto smeta. Taj razlog je po meni bitniji od toga hoće li on ili neće otić tamo.

Trina je navela da se frendici ne svidja takav tip zabave, da je to razlog. Zato je bitno zabavlja li se on tako i od prije, a ona bi sad odjednom htjela da je on drugačiji ili je to nešto novo s njegove strane. Možda je samo kap koja je prelila čašu po pitanju njegovog (ne)sudjelovanja oko djece?

more avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Bilo bi stvarno super kad bi netko tu iz prve ruke napisao da je osobno bio na tako nečemu što Trina opisuje dok su drugi roditelj i jako mala djeca bili sami doma.

Cvijeta je bila u bijelom svijetu na edukaciji a dijete je imalo dvije godine. I ja bi otišla, vidjet grad, nešto naučit, naravno i družit se do mjere koja mi odgovara.
    Rehab kaže da muž ne bi imao ništa protiv da ona ode s frendicama nekud na par dana. Pa ne bi niti moj. Ali otići s frendicama i otići s mješovitom ekipom s posla (i to još na pusti otok usred zime) nije isto. Muž joj je bio na kakvom takvom raftingu, Cvjetin na kakvim takvim sportskim igrama.

Ima li tko da je išao a da je stvarno jedini službeni plan bio pijančevanje?

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Zar zaista misliš da će ti to netko ovdje "priznati"?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

pa nije riječ o priznavanju...nego vjerojatno nije ni taj trinin to predstavio kao pijančevanje. ono, kraj je godine, rekapitulacija rada u firmi, planovi za 2015...
    meni to nije tako bitno, bitno je da nije ono što se mora. a sad jesu to sportske igre, liga prvaka, ovo-ono - nebitno.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ja se uvijek pitam o poanti tim bildinga, majkemi, ko da nemam vlastite prijatelje ako baš s nekim oću pit, nego želim s kolegama jer nam 8+ sati na dan nije dosta druženja. Još kad mi netko krene s tim glupostima o jačanju tima. Da, jača se valjda tim, jer cila firma zna kakve pi**arije radiš, pa ste zajedno jači.

more avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Zar zaista misliš da će ti to netko ovdje "priznati"?
    Ukoliko netko iskreno smatra da je to ok njemu/njoj i njihovom braku, ne vidim zašto ne bi priznao. Tko neće priznat, taj me niti ne zanima, taj očito ne smatra iskreno da je to ok.

Naime ja zbilja dozvoljavam teorijsku mogućnost da postoje ljudi koji imaju takvo iskustvo i kojima je to ok, ali zasad ne znam niti jedan primjer u praksi. Pa čista znatiželja s moje strane, nikakvo moraliziranje ili osudjivanje.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas nema toga, mi ne možemo jedno bez drugog Šalim se, ali ja zapravo i ne mogu na duže vrijeme bez muža ostati sama s djecom doma, osim ako bi ostali članovi obitelji preuzeli veliki dio, ali mi je glupo gnjaviti bake jer jednoj treba odmor više nego meni, a druga čuva cure kroz tjedan.
    Sva sreća da je on tip koji ne voli pijančevanja ni slične "zabave" i nema potrebe za nekim izlascima, osim kaj jednom tjedno ode na nogomet, i eventualno se nađe s nekim prijatelejm/prijateljicom na piću. Da nije takav bio bi mu problem šepavu ženu i dva derišta šlepati svugdje sa sobom. Pa mi ne možemo ni razvesti kad bi i hjteli, uopće ne znam kak bi se organizirali
    Mi fakat ne možemo jedno bez drugoga, nije šala, koliko god otrcano zvučalo, ali takvi smo. MI. Ali to ne znači da je ikakva druga kombinacija loša ili bolja. Različiti smo i to je sve. Isto ne voli pijančevanje bez mene, ustvari najbolje se zabavimo kad smo zajedno, volimo iste stvari, pa valjda to dodatno povezuje. Najviše volimo plesati jedno s drugim, drugi partneri nam jednostavno ne sjedaju, probali smo nekoliko puta ovak u društvu itd..U 20 godina nam nije došla potreba da se malo prošećemo jedan bez drugoga. Uglavnom apsolutno mi je svejedno kako drugi žive svoj život, mi imamo svoj, nama je dobro, i sve pet i volim vidjet da je i drugima dobro kako si naprave.
    Od prijatelja i poznanika ima različito, dosta njih je ko i mi, a dosta i nije.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se uvijek pitam o poanti tim bildinga, majkemi, ko da nemam vlastite prijatelje ako baš s nekim oću pit, nego želim s kolegama jer nam 8+ sati na dan nije dosta druženja. Još kad mi netko krene s tim glupostima o jačanju tima. Da, jača se valjda tim, jer cila firma zna kakve pi**arije radiš, pa ste zajedno jači.
    Ko da slušam svog muža

Ali fakat neke firme malo pretjeruju sa time. Mislim kod mog muža su uglavnom sve muški, ali nije ni njemu ni meni jasno, čemu svaka 3 mjeseca.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Inače, što se tiče izlazaka i odlazaka, ja sam kul sa svime dokle smo uzeli u obzir tuđu trenutnu situaciju. A to je iz mojih cipela i moje razine povjerenja i odnosa prema mužu. (Makar, čega se čovjek na tim putovanjima nagleda, čudim se čudom kako svijet funkcionira, naivna sam. ) Uglavnom, da mm oće negdje otić 10 dana s ekipom (tipa na festival u njemačku), a da ja u to vrijeme moram hendlat posao, putovanja na poslu, tražit ko da mi čuva djecu dok moram putovat, vozam po aktivnostima, ubijam se, smatrala bi to nedostatkom adekvatnog partnerstva. Da oće otić na 10 dana dok su djeca ljeti kod bake, misla bi široko ti polje, al ću se naspavat :D To je moja situacija, ja nemam problem s ljubomorom, ne jer sam strašno čvrsta i samopouzdana, nego jer mi se gorom čine čežnja i želja koja prerasta u čudesa, nego hir i đir koji dobije krila u pojedinačnoj pijanoj, uređenoj, napetoj prilici. A ovo prvo je nešto što se događa u svakodnevnom životu, ne u iznimnim prilikama. Ali imam problem s nedostatkom partnerstva, tj. da se osjetim da nemam podršku, partnerstvo, votevr.

more avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    pa nije riječ o priznavanju...nego vjerojatno nije ni taj trinin to predstavio kao pijančevanje. ono, kraj je godine, rekapitulacija rada u firmi, planovi za 2015...
    meni to nije tako bitno, bitno je da nije ono što se mora. a sad jesu to sportske igre, liga prvaka, ovo-ono - nebitno.
    Trina je bila prilično jasna, pusti otok & bančenje. Onaj tko svojim praktičnim iskustvom može potvrdit da je njemu/njoj i braku to zaista isto kao ovi primjeri koje Cvijeta navodi, pliz neka se javi ako čita.

Ili se Trina ti javi pa reci što je taj čovjek rekao ženi a što je ona eventualno nadodala iz nesigurnosti/ljubomore...

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ovdje su svi super, divni, krasni.
    Savršeni supružnici.
    Nitko ne pije i ne šara okolo.
    Karikiram, naravno.
    Ima među nama i cugerica i preljubnica i svega, ali nijedna neće o tome javno.
    Zato sam napisala "priznati"
    I zato me pomalo nervira kad neke pišu:" ja ga ne bih pustila"
    Pustila?!?
    Šta ga imaš puštat pa nisi mu mama, a on malouman.
    Uostalom, ako je naumio, otići će sam.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Ovdje su svi super, divni, krasni.
    Savršeni supružnici.
    Nitko ne pije i ne šara okolo.
    Karikiram, naravno.
    Ima među nama i cugerica i preljubnica i svega, ali nijedna neće o tome javno.
    Zato sam napisala "priznati"
    I zato me pomalo nervira kad neke pišu:" ja ga ne bih pustila"
    Pustila?!?
    Šta ga imaš puštat pa nisi mu mama, a on malouman.
    Uostalom, ako je naumio, otići će sam.
    sve smo mi savršene, a neke i uzvišene

da okrenem pilu naopako i da samu sebe ai sve vas pitam kako bih se ja ponijela da nas ide recimo 4,5 fircigerica i 4 ,5 dečki od 30 tak godina.

da se družimo.
    u vikendici na osami.bez sadržaja, samo cugica i klopica, a tv ne radi

a dečki fit i nisu gay?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Igrali bi Čovječe ne ljuti se i
    Posljednje uređivanje od bubica27 : 07.12.2014. at 13:27

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Uuuuu, Mare, ja ne bih smjela pustit samu sebe!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ni ja sebe.

eto. napisala sam.

plus izmislila sam putpuno nevjerojatan scenarij jer radim u 90 postotnom ženskom kolektivu i ne pada mi na pamet s njima ići na domjenak a kamoli jednodnevni izlet

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    sve smo mi savršene, a neke i uzvišene

da okrenem pilu naopako i da samu sebe ai sve vas pitam kako bih se ja ponijela da nas ide recimo 4,5 fircigerica i 4 ,5 dečki od 30 tak godina.

da se družimo.

a dečki fit i nisu gay?
    Jesmo boga mi,zato nas 99,9% ne bi pustilo svog muža, a ni nas, u stvarnosti

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Tanci, ovo "pustila" je figurativno, jer ne znam kako bi itko ikoga fizicki sprjiecio da ode (osim da ga zakljuca)
    Al ako ode, nece otici "s blagoslovom"

Mislim, nervira i mene sto mi koje mislimo kao maria71 ispadamo netolerantne i primitivne, al jbg, razliciti smo svi

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj šafran prvotno napisa Vidi poruku
    Jesmo boga mi,zato nas 99,9% ne bi pustilo svog muža, a ni nas, u stvarnosti

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Naravno, da ni jedna, ni jedan, ne bi o tome javno.
    I zašto bi?
    A oni koji stalno imaju potrebu isčuđavati se normalnom ponašanju ljudi - da u krugu nepoznatih ili poznatih ljudi, svoje privatne i osobne stvari drže privatnim i osobnim - evo širok im forum:
    Napeto isčekujemo njihove priče i pričice....

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ne bih ga pustila i zato što znam da mu to nikad ne bi palo na pamet.
    Sve je to povezano.

One kojima je to normalno, te i "puštaju".
    Posljednje uređivanje od bubica27 : 07.12.2014. at 13:48

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    Tanci, ovo "pustila" je figurativno, jer ne znam kako bi itko ikoga fizicki sprjiecio da ode (osim da ga zakljuca)
    Al ako ode, nece otici "s blagoslovom"

Mislim, nervira i mene sto mi koje mislimo kao maria71 ispadamo netolerantne i primitivne, al jbg, razliciti smo svi
    mene ne nervira , ponosna sam što sam primitivna .

valjda to dođe s godinama. ali veseli me što u svojim primitivnim i nazadnim razmišljanjima nisam sama.

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

A nes' ti javnog priznavanja
    Evo, neznam jel se ovo broji. Od kad imamo dijete bio je 2x s prijateljima na moru. Jednom sa njih 5 u svrhu pijancevanja, jednom sa jednim koji se interesirao za neobavezni morski sex.
    A jednom je bio i u ...hm kak se takav lokal zove...tamo gdje gole tete plesu, nude lap dance i "ostale" usluge... dakle ne bas javna kuca, nego...ono...lokal.
    Nije mi bio apsolutno nikakav problem zbog toga, on je doduse pi*da u vise pogleda, al je vjeran i nikad mi nije dao povoda da mislim ili sumnjam nesto drugo. Mozda se to jednog dana promijeni
    Pored toga, mislim da treba spomenuti da nije dobar partner, dakle vecinu vremena ga ne osjecam kao "prijatelja", brak nam je vec neko vrijeme u komi - toliko o braku.
    Al kak god da se okrene, imam (jos) povjerenja u njega po pitanju tih izleta.

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

dakle kad smo bili ok, mogao je svuda kud je naumio, a i ja.
    Sada moze isto svuda, samo da je sto manje doma. Al vise nejde skoro nikuda

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Bome ja bi se razmislila, da li bi "pustila samu sebe" samo ako bi jedan od te petorica bio robert redford iz mladih, mladih dana.
    Inače, bez problema. Poznam sebe. Prilično dobro.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ček ček, kako sad to. nazadne i primitivne, a časa časile ne bi s 5 fit momaka u vikendici na osami od kad to ulazi u nazadno i primitivno

ma šalim se malo, meni se baš čini da na ovom topiku nema tih podjela, kao i uvijek svak iz svojih cipela. da se ne ponavljam, seni je super sažela, njoj bi vikend mm-a na tekmi bio katastrofa, anci je normalno. a ja nikako da uvjerim more da su sportske igre sve samo ne sportske igre
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 07.12.2014. at 14:12

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

A i nemam vise 18. Pa da ne vladam hormonima.

Krupmpiric, na sličnoj smo liniji. Ja sam kad je curka bila godinu i par mjeseci bila sa studentima i kolegama dva tjedna na ekskurziji u Maroku. Kad je imala dvije i pol dva tjedna u Kini. Isto sa kolegama i studentima. Jest da su nam tel. računi bili koma. Svaku vecer smo se culi. I sa curkicom sam gugutala falio mi je mm, jer mi takva putovanja uvijek radimo zajedno. Ali kad se ne more, onda se ne more i to je to.
    Mm je bio na nekim workshop-ima. Ne sjećam se baš više, zato jer nama to nije bila tema, tko bi koga puštao ili ne bi, nego kako da to organizacijski izvedemo.

No kako sto rekoh, nema to pravo ili krivo. Nego onako kako nekom paru odgovara.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

uh puh

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    4,5 fircigerica i 4 ,5 dečki od 30 tak godina.

da se družimo.

a dečki fit i nisu gay?
    Zakaj bi zgodni dečki išli u vikendicu s 10 godina starijim babama?

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja
    ja vjerujem da "raspoloživost" odašilješ i da je drugoj strani u startu jasno ima li šanse ili ne...

ovo j eišlo na prvo Senino
    Posljednje uređivanje od Bubica : 07.12.2014. at 14:18

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj more prvotno napisa Vidi poruku
    Rehab kaže da muž ne bi imao ništa protiv da ona ode s frendicama nekud na par dana. Pa ne bi niti moj. Ali otići s frendicama i otići s mješovitom ekipom s posla (i to još na pusti otok usred zime) nije isto. Muž joj je bio na kakvom takvom raftingu, Cvjetin na kakvim takvim sportskim igrama.

Ima li tko da je išao a da je stvarno jedini službeni plan bio pijančevanje?
    Pa naravno da su pijančevali, čim su se dokopali kopna
    Redovito navečer i roštiljaju, on, frendovi i frendice (on je jedini oženjen u društvu, jedan frend ima curu, svi ostali su single).
    Ni u zadnjem kutku mozga nisam pomislila da se na tim roštiljima odvija svingeraj.
    A bome i ja sam si ovo ljeto priuštila 2 rock koncerta, i nisam pila vodu.
    Neš ti.
    Išla bih tako negdje i češće, ali ja sam kokoš koja vrlo rijetko ide spavati iza 21 h, i milije mi je spavanje, nego cuganje i roštiljanje do sitnih sati. To može ponekad. Zbog mog bioritma, ne zbog mm.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    Kada malo bolje promislim i pročitam sva vaša razmišljanja, uviđam da je ova tema puno kompleksnija negoli se čini na prvu. Jednostavno, kod svake od nas, odnos s partnerom, životna situacija i navike su drukčiji, posebni i ne možemo sve staviti u isti kalup.

MM i ja oboje imamo svaki svoje društvo još iz djetinjstva (i to muško-žensko), maltene poznajemo sve te ljude cijeli život, nemamo apsolutno nikakvih nepoznanica po tom pitanju.

Osim toga, oboje smo izrazito društveni i ekstrovertni tipovi koji vole putovanja i landranja svake vrste i stoga mi ne bi bilo nimalo čudno da ode negdje na par dana druženja.

Ja bih zaista voljela otići s prijateljicama na 2-3 dana na more, ono, sunce, ispijanje koktela, plaža, spavanje... nedostajali bi mi MM i sin, ali bih sigurno i uživala u svom malom odmoru. (životne okolnosti nam trenutno to ne dopuštaju, sada kada radimo, imamo obaveze..).To ne znači da ne volim svoju obitelj, da nam nije lijepo zajedno, dapače, uživam i u svojoj maloj, a i u proširenoj obitelji i obiteljskim okupljanjima.

Nemam ništa protiv niti da se MM na taj način zabavlja. A bogme se zabavljamo i zajedno. Da je MM tip koji svoje vrijeme provodi isključivo na svom poslu, hobijima, izlascima, itd., naravno da bi mi to smetalo. Smetalo bi mi njegovo odsustvo i nesudjelovanje u obiteljskom životu i obavezama. No, dok god je ta strana ok (a zaista je i više nego ok), nemam pravo na prigovor, a niti on.

x

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Bubica prvotno napisa Vidi poruku
    i ja
    ja vjerujem da "raspoloživost" odašilješ i da je drugoj strani u startu jasno ima li šanse ili ne...

ovo j eišlo na prvo Senino
    o to je sigurno
    nekad sam se pitala kako neke frendice stalno komentiraju gomile upada kolega, svakakvih napetih situacija i inoga, ja nemam previše takvih neugodnih, a ni zanimljivih iskustava, stvarno nemam
    pa sam skužila da se to osjeti, da te nešto zanima ili ne

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa Vidi poruku
    Zakaj bi zgodni dečki išli u vikendicu s 10 godina starijim babama?
    Haha, da. To sam i ja prvo pomislila.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku

Ako te tješi, mene pak nervira što mi druge ispadamo kakti tolerantne, moderne...u pejorativnom smislu, jer kao takve smo da "bi ispale moderne".

Što se mene tiče ja nisam, ni moderna, ni nemoderna, ni primitivna, ni neprimitivna...
    Ja sam naprosto ja. Nisam nikakv -izam, niti sam njime kodirana. Mislim to što mislim, zato što mislim.

A da svi ne mislimo isto, nalazim prilično dobrim.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja bih čak rekla da ne promatram ovu problematiku kroz prizmu "moderno-zaostalo", nego jednostavno kroz prizmu slobode odlučivanja i granica svake osobe.
    Ne želim da me netko drugi ograničava, ali pritom imam svoju savjest i odgovornost koja mene samu ograničava da npr. ne izlazim svaku večer i tulumarim do besvijesti ili npr. da se prije izlazaka dogovaram s mm da vidim jel to njemu odgovara u tom trenutku s obzirom na njegovo stanje (preumoran, bolestan, zauzet, itd.). Isto tako i on.
    I ne, nismo ušli u brak takvi. Trebalo je tu puno razgovora, čak i trzavica, iskustva, da dođemo do takvog razmišljanja. Sada mogu reći da savršeno funkcioniramo u tom smislu. Izlazimo kad želimo i kako želimo, ali uvijek pazimo da to odgovara drugoj strani (ne u smislu zabrana ili dopuštanja izlazaka, nego stanja i zauzetosti partnera) i da to odgovara našim osjećajima (npr. 3 dana bez djece bilo bi mi taman, tjedan dana bi mi već bilo previše).

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Netko me je pitao kako je on to predstavio svojoj ženi. Pa lijepo-TB na pustom otoku, ide čitava firma bez partnera, hektolitre alkohola i društvene igre

Meni se čini, a i oduvijek mi se to činilo, da su najliberalnije žene koje su najneiskusnije, naivne i previše vjeruju. Ja ne vjerujem ni sebi.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja jednostavno ( opet) moram primjetiti da bi MM sa totalnim odusevljenjem prihvao moj prijedlog da zaruzim nekoliko dana na pustom otoku uz par mladih zgodnih momaka ( po mogucnosti da nam nisu kucni prijatelji ) dok on kod kuce hendla bebu od 9 mj i zivahnog dvogodisnjaka. :D
    kada bi njemu mozda pala na pamet ideja nalik na ideju koju ima muz Trinine prijateljice, kod nas bi u razgovoru bilo dovoljno samo obrnuti uloge. Odmah bi ga odusevljenje i zelja za odlaskom prosla.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    hektolitre alkohola i društvene igre
    aha društvene igre

ne ozbiljno, ja bi se tek zabrinula da MM kaže da ide igrat društvene igre s kolegama i kolegicama s posla
    i to na pusti otok.
    ako bih povjerovala (a vesla sisala nisam) mislila bih da je spreman za neki dobar pregled,
    a ako ne bih, dobio bi nekom toljagom po glavi.
    a ljubomorna stvarno nisam, najstvarnije.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Kao prvo, svaki TB je pijančevenje, ali se ne zove tako.

Dotični, o kojem raspravljamo je mogao komotno i reći da ide na TB jer to ovdje očito ima drukčiji prizvuk.
    Ali te spike koje su se već pretvorile u neki loš film su fakat bezveze.Pusti otok, jednak omjer muškaraca i žena, cuga, nema tv-a....Kaj je vama?

Šta znači pusti otok?Mene više vuče na hororac nego na bezbroj mjesta na koje može odvesti potencijalnu hebačicu.
    Zatim žene - one sve sigurno izgledaju savršeno i još su k tome sve zainteresirane za sex sa kolegama na izletu.Nikog nije briga, ako ode s nekim u sobu, što će drugi na to reći jer će svi ionako kolektivno svingati!

Dobro, koji je vama?!
    Po meni takve gluposti mogu pasti na pamet samo onima koji i jesu skloni takvim stvarima!

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

i da nadodam.... od mojih kolega s posla se ni od njih 10 ne može spojiti muškarac koji bi mi po i jednoj mjeri odgovarao da bi me fizički privukao.
    ne zato što su ružni, kljakavi ili ne znam kaj, već zato što ih ne gledam tim očima
    tako da bih komotno mogla biti sama s njima 3 dana a da mi apsolutno ništa ne padne na pamet.

pa zašto onda ne bi vrijedilo i obrnuto?

Stranica 8 od 13 PrviPrvi ... 678910 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •