Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
Eto, radi se o pijančevanju s ekipom s posla. Pa što ?
Mm je otišao na rafting ovo ljeto, a ja sam ostala s 2 toddlera i jednom bebom doma. 3 dana. Pili su i roštiljali. On me je pitao mogu li to hendlati, a ja sam mogla i rekla sam mu da ide. Jer znam kakvu smo stresnu godinu imali i znala sam da će ga to usrećiti i relaksirati.
I on razmišlja na takav način, i da sad kažem da idem s frendicama negdje na nekoliko dana, rekao bi mi da idem. Druga je stvar što se meni to u ovom trenutku ne da. Nije mi zapreka on, nego ja sama sebi.
Nas dvoje ne razmišljamo na način "ostavljen sam na cjedilu", nego "neka se barem jedno odmori i opusti, drugi put će drugo".
Ok, vidim da ima parova koji razmišljaju drugačije i poštujem to. Ali, mi nismo takvi.
Pa da, to je ta razlika, Seni je vrlo detaljno objasnila. Nama takav način provodjenja vremena kakav Trina navodi nije nikad bio nešto što nas zanima, niti dok se nismo poznavali.

Mi smo imali situaciju da je mali imao mjesec dana kada je bilo vrijeme za jednu 10dnevnu ljetnu školu na kojoj je dragi već više godina mentor. On je odlučio da neće ići te godine, iako ja nisam imala ništa protiv da ide, čak mi je bilo žao da ne ide. A Bože sačuvaj da bi mu branila.