Citiraj Sirius Black prvotno napisa Vidi poruku
Kod nas nema toga, mi ne možemo jedno bez drugog Šalim se, ali ja zapravo i ne mogu na duže vrijeme bez muža ostati sama s djecom doma, osim ako bi ostali članovi obitelji preuzeli veliki dio, ali mi je glupo gnjaviti bake jer jednoj treba odmor više nego meni, a druga čuva cure kroz tjedan.
Sva sreća da je on tip koji ne voli pijančevanja ni slične "zabave" i nema potrebe za nekim izlascima, osim kaj jednom tjedno ode na nogomet, i eventualno se nađe s nekim prijatelejm/prijateljicom na piću. Da nije takav bio bi mu problem šepavu ženu i dva derišta šlepati svugdje sa sobom. Pa mi ne možemo ni razvesti kad bi i hjteli, uopće ne znam kak bi se organizirali
Mi fakat ne možemo jedno bez drugoga, nije šala, koliko god otrcano zvučalo, ali takvi smo. MI. Ali to ne znači da je ikakva druga kombinacija loša ili bolja. Različiti smo i to je sve. Isto ne voli pijančevanje bez mene, ustvari najbolje se zabavimo kad smo zajedno, volimo iste stvari, pa valjda to dodatno povezuje. Najviše volimo plesati jedno s drugim, drugi partneri nam jednostavno ne sjedaju, probali smo nekoliko puta ovak u društvu itd..U 20 godina nam nije došla potreba da se malo prošećemo jedan bez drugoga. Uglavnom apsolutno mi je svejedno kako drugi žive svoj život, mi imamo svoj, nama je dobro, i sve pet i volim vidjet da je i drugima dobro kako si naprave.
Od prijatelja i poznanika ima različito, dosta njih je ko i mi, a dosta i nije.