Inače, što se tiče izlazaka i odlazaka, ja sam kul sa svime dokle smo uzeli u obzir tuđu trenutnu situaciju. A to je iz mojih cipela i moje razine povjerenja i odnosa prema mužu. (Makar, čega se čovjek na tim putovanjima nagleda, čudim se čudom kako svijet funkcionira, naivna sam. ) Uglavnom, da mm oće negdje otić 10 dana s ekipom (tipa na festival u njemačku), a da ja u to vrijeme moram hendlat posao, putovanja na poslu, tražit ko da mi čuva djecu dok moram putovat, vozam po aktivnostima, ubijam se, smatrala bi to nedostatkom adekvatnog partnerstva. Da oće otić na 10 dana dok su djeca ljeti kod bake, misla bi široko ti polje, al ću se naspavat :D To je moja situacija, ja nemam problem s ljubomorom, ne jer sam strašno čvrsta i samopouzdana, nego jer mi se gorom čine čežnja i želja koja prerasta u čudesa, nego hir i đir koji dobije krila u pojedinačnoj pijanoj, uređenoj, napetoj prilici. A ovo prvo je nešto što se događa u svakodnevnom životu, ne u iznimnim prilikama. Ali imam problem s nedostatkom partnerstva, tj. da se osjetim da nemam podršku, partnerstvo, votevr.