Citiraj Uh-puh prvotno napisa Vidi poruku
Slazem se sa Tanci. Moram priznati da se ja trenutno cudim tolikim divnim muzevima i kvalitetnim brakovima. I onda se osjecam pokislo jer moj vec poduze nije takav, pa se pitam...ma svasta se pitam. I kad razmislim o ljudima koje poznam, nije ih bas malo u nekim relativno sugavim brakovima, a ovdje sve sama divota.
pa mozda je odgovor u tome da je ovo rodin forum.

ur puh, nije uopce osobno, samo ja sve manje i manje razumijem ove postove. pa sam uzela tvoj post kao primjer.
zasto se cudis? i osjecala bi se bolje da ovdje ljudi krenu sa metaforicki receno striptizom svog zivota?
pa cini mi se da ima toliko foruma u ovom virtualnom prostoru, gdje ces dobiti potvrdu, ako je zelis, da je svijet uzasno mjesto, a ljudi ciste zivotinje. ma dosta je da se ode i na online jurtarnji, 24 sata..itd
sve pise, tko je s kim spavao, kako je zaklao susjedu... ma evo i koji ravnatelj se seksa sa kojom profesoricom matematike...

sto bi ovaj forum trebao biti? instagram? sa minicuoznim snimkama od jutra do mraka? s cim perem zube, sto kuham za rucak i kakav mi je donji ves?
pisma magdi weltrusky - draga magda imam problema...ovih onim...

i inace na ovoj temi valjda pise 80 zena. u kojoj 80% njih smatra taj otok ubi boze idejom.
ostalih 20 posto pokusavata to sagledati u sirim okvirima.
sto tih 16 komada zena nema pravo reci da su sretne/zadovoljne u braku, da im je koncept partnerstva baziran na povjerenju?

ili sve one (komada 16, stvarno jako, jako puno!) iz nekih nejasnih razloga lazu, mazu...
ili uopce ne smiju nista reci, da bi se drugi ljudi osjecali bolje?
sto je poanta?