nekim od vas se učinilo da mnoge forumašice pretjeruju u karakteriziranju svojih brakova kao izuzetno dobrih. tako se meni prije nekog vremena činilo da forumašice same sebe prikazuju kao superiorno moralne ženebez iskušenja, ali kad sam razmislila shvatila sam da nije lako spomenuti neke detalje iz svojih života. npr.
proljetos sam išla sa međunarodnom kompanijom u kojoj radim godinema u adrenalinski park i bila sam u grupi s mladim i lijepim đokicom sa 7.kata kojeg do tada nisam često viđala. držao me za ruku na svakom opasnom mjestu i bodrio. kad sam pala zalijepio mi je flaster, pogladio me i rekao: čuo sam da vježbaš svaki dan, ali nisam imao pojma da su ti mišići tako čvrsti. jako mi se dopao njego osmjeh, plave oči i vedar glas, ali nisam ništa učinila jer sam se bojala da će to saznati moja obitelj i da će se sve zakomplicirati.
zašto to nitko neće napisati?
razloga je puno:
1. mm možda prati moje pisanje na rodi
2. đokica možda zna da sam na rodi
3. ovdje ima puno žena kojima se muževi zovu đokica ( a i one sa đurom i georgeom bi se mogle zamisliti)
4. možda upoznam forumašicu čiji muž radi u visokom neboderu, a vikendom se penje na visoko drvo
nastavimo niz...
nadam se da ste shvatie što pokušavam reći - nije ovo super tajno mjesto, pa nije praktično napisati super tajne stvari o sebi - puno je praktičnije uviti sve u poluproziran papir