Seni, meni je naglasak bio na to da se, pored tolikih kvalitetnih brakova JA pitam svasta nesto. Pitanja koja su usmjerena na moj zivot. Cinjenica da ovdje ima puno super brakova nije kritika na nekoga da laze ili maze. Mozda neke to i rade i ja nista ne kritiziram, niti razmisljam o tome koliko je istine u toj njihovoj fenomenalnosti, a koliko mazanja. Prihvacam stvari tako kako pisu, ne zato jer sam naivna, nego zato jer se osobno uopce ne opterecujem razmisljanjima o istini ili mazanju u napisanom. Cak mi taj kontrast tudjih brakova koji trenutno ovdje „vidim“ sa mojim brakom, na neki nacin pomaze i odmaze.
Odmaze mi u smislu jer mi je zao sto se nalazim pred razvodom i sto je stvar koja je mogla biti tako lijepa, zavrsila tako jadno. A pomaze mi jer vidim da ima i kvalitetnih brakova i da se ne moram truditi pomiriti se sa ovim sto imam doma, jer eto svima je tako, pa zasto da ja ocekujem nesto bolje od zivota.
Da, cudim se tolikoj kolicini divnih muzeva i brakova, ali ne u smislu kritike, nego vise ono: joj covjece, pa vidi koliko toga ima! A mozda sam upravo po tom pitanju naivna

Ne znam zasto mislis da zelim potvrdu da je svijet uzasno mjesto, a ljudi ciste zivotinje, but never mind.