Pokazuje rezultate 1 do 50 od 623

Tema: Izlasci u braku

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

nema ti to tanja37 zapravo veze neposredno s tvojim postom, iako sam se baš na tebe referirala, sorry! nego s tim da se, kako sam već pisala, u odgovorima na konkretno pitanje s prilično jasno određenim okolnostima poziva na neke argumente koji nikakve veze s tom konktretnom situacijom nemaju. pa onda ispada svašta. zapravo se na samu temu i nema više što reći, srećom da smo različiti i u svojim različitostima zadovoljni i sretni, netko liberalan, netko zadrt, netko iskren, a netko glumac...
    samo da se javi barem jedna jedina koja je držeći u rukama 9 mjesečno dijete dok joj se oko nogu motalo dvogodišnje, sa smješkom i iskrenom radošću spakirala muža na tri dana pijančevanja, izljubila ga na vratima i rekla dobro se provedi ljubavi i tutnula mu u ruku paket kondoma da mu se nađe za svaki slučaj...

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Riječanka prvotno napisa Vidi poruku
    samo da se javi barem jedna jedina koja je držeći u rukama 9 mjesečno dijete dok joj se oko nogu motalo dvogodišnje, sa smješkom i iskrenom radošću spakirala muža na tri dana pijančevanja, izljubila ga na vratima i rekla dobro se provedi ljubavi i tutnula mu u ruku paket kondoma da mu se nađe za svaki slučaj...
    evo jedna koja drži 9-mjesečno, 4,5 godišnje i 10 i pol godišnje hendla u školu
    MM sutra putuje
    ide na kolinje, nema ga do nedjelje
    doduše ide sa svojim bratom i šogoricom, nema drugih žena
    malo će i popiti, ali se neće opijati
    a meni migrena kreće lagano već sada

eto, to ja onako iskreno

ali, od tog kolinja imamo itekako finih stvari i jedva čekam da i ovaj sisavac naraste pa da idemo i mi svi skupa (i još neke popratne stvari se čekaju, al nema veze s temom nikakve), pa mi nikako ne bi palo na pamet da mu kažem da ne ide, jer ja ne mogu sama s njih troje
    a nekako ću izdržati ova 2 dana razvažanja, a onda za vikend ni ne moramo van iz kuće (naručit ću da mi netko donese kruh i mlijeko)

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj rahela prvotno napisa Vidi poruku
    MM sutra putuje
    ide na kolinje, nema ga do nedjelje
    doduše ide sa svojim bratom i šogoricom, nema drugih žena
    malo će i popiti, ali se neće opijati
    a meni migrena kreće lagano već sada

eto, to ja onako iskreno

ali, od tog kolinja imamo itekako finih stvari i jedva čekam da i ovaj sisavac naraste pa da idemo i mi svi skupa (i još neke popratne stvari se čekaju, al nema veze s temom nikakve), pa mi nikako ne bi palo na pamet da mu kažem da ne ide, jer ja ne mogu sama s njih troje
    a nekako ću izdržati ova 2 dana razvažanja, a onda za vikend ni ne moramo van iz kuće (naručit ću da mi netko donese kruh i mlijeko)
    Ja bih se uvijek žrtvovala za čvarke

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •