Pokazuje rezultate 1 do 50 od 623

Tema: Izlasci u braku

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja mužu nikad ništa ne zabranjujem (pa ni on meni) ali...Postoji jedan jedini put kada sam to napravila, nakon što je izbivao cijelo ljeto-poslovno (a ja sama doma sa newbornom, 20mjesecnom bebom i klinkom od4g, bez ikakve pomoći sa strane) je on (kad je bio doma par dana) došao sa idejom da bi išao navećer van sa ljetnom ekipom ( nije na odmet napomenuti da nitko od njih nije imao obitelji, djece,...). Tada sam rekla da nemože i gotovo. Nisam trebala ni objašnjavat zašto jer je skužio. I nije otišao.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj In love prvotno napisa Vidi poruku
    Ja mužu nikad ništa ne zabranjujem (pa ni on meni) ali...Postoji jedan jedini put kada sam to napravila, nakon što je izbivao cijelo ljeto-poslovno (a ja sama doma sa newbornom, 20mjesecnom bebom i klinkom od4g, bez ikakve pomoći sa strane) je on (kad je bio doma par dana) došao sa idejom da bi išao navećer van sa ljetnom ekipom ( nije na odmet napomenuti da nitko od njih nije imao obitelji, djece,...). Tada sam rekla da nemože i gotovo. Nisam trebala ni objašnjavat zašto jer je skužio. I nije otišao.
    upravo o tome sam nekad prije govorila. to što mu je palo na pamet tako nešto, apsolutno ne znači da te ne voli i da brak nije dobar. kako je netko povukao paralelu. a isto mu je moglo pasti na pamet i tri dana na otoku, kao ovom trininom. mislim, možda i nije dobar, šta mi znamo, al iz samo ove situacije - to ne možemo zaključiti.
    ekipi s posla pala na pamet ideja, svima se učinila super, ovaj došao doma i izložio ju, žena dobila fraz, on dobio topik i voila, idemo dalje.
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 09.12.2014. at 10:55

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •