-
Ne znam evo da li trebam savjet ili podršku procijenite sami.. Ukratko, mm se ponaša ko tinejdžer u zadnje vrijeme. Nikako da ga pusti faza, i ja sve mislim da pretjerujem, da treba, jer zaista ponekad nije loše za ispuhat.. Međutim on sad ima 29 g. a ne 15, njegova ekipa su svi neozbiljni, slobodni, raspuštenci..i onda si on uzima zdravo za gotovo da može i on tako...ja ga pustim, jer nisam azdaja, ali on to iskorištava pa onda umjesto jednu dvije cuge ostane po pola dana, doma dođe,, redovno pripit ili pijan, a onda slijedi moje divljanje, razočaranje, i uvijek tako iznova.probala sam prijetnjama, zaključavanjem..na grub način, na fino. ne pali. Nekad to bude češće, nekad rjeđe. Sad je na jednom, dvaput tjedno od 5,6 pa do 11,12, 1.. Mislila sam da je to iza nas prošli su ti dani inventara po birtijama, nekada s ekipom, nekad sa mnom. Sada je već drugo dijete na putu, umjesto da obaveze budu prije svega i slobodno vrijeme iskoristi za nešto konstruktivnije, sve više gubim vjeru u njega i mislim da su moji živci pri kraju. Sada sam trudna pa možda previše uzimam to za ozbiljno, smeta mi svaka sitnica. mislila sam da će on drugih 6 mj na porodiljni ali se sve više pokazuje nepouzdan i razočara me svako malo... Ne znam kako dalje, a ni kako tome na kraj
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma