da, medicinke (koje smo mi dobili) su deblje od obicnih. ja sam htjela da joj stave zlatne jer sam ja alergicna na sve osim na zlato i imala sam gadnih problema kad sam probusila usi (sve se upalilo, koma) pa su mi rekli da to vise nije isto i da su medicinke od medicinskog celika i da na njega skoro nitko nije alergican.
zenska je flomicem oznacila rupicu na oba uha i upucala ih.
receno je barem mjesec dana ne vaditi i svaki dan vrtiti i spricati.
prvih 3tj. tako sam i radila, ok, nakon 10 dana nisam svaki dan spricala i onda sam u jednom trenu zaboravila/prestala.
i nakon 2mj. ajmo mi na moru ocistiti usi.
a ono uho upaljeno da ne mogu otkopcati nausnicu. malu je pocelo boliti, vristi, urlice, bojim se da mi ne zovu policiju koliko zapomaze i zaziva ljude da joj pomognu (mama ne, ne, nemoj, bli me, upomoc, ljudi pomagajte... :dramaqueen:
uglavnom, iscijedila sam iz jednog uha gnoj, isla je i krv, iz drugog limfa i sukrvica, isprala, vratila nausnice, narucila da mi posalju iz zg zlatne jer su nove preskupe, ali vec sutradan je bilo bolje, dok su nausnice stigle, njoj se sve smirilo. vrtila je svaki dan, kupala se u moru i sad su konacno, zarasle.
pomislila sam na aler5giju ali izgleda da joj se zapetljala dlaka i sve se zagnojilo i upalilo.

znaci, ne vaditi, da spricati, da vrtiti svaki dan da rupica zaraste a da se ne napravi krasta koja ce kod vadjenja puknuti i otvoriti rupicu, da drzati barem mjesec dana i skinuti ih kad vidite da je rupica zarasla, a to je kod svakog djeteta individualno, tako su nam i rekli kad smo busili.

sretno