-
Osoblje foruma
next brojevi cipela
jel netko kupovao preko next directa djecje cipele? zanima me kakvi su im kalupi, jel odgovaraju "normalnim" brojevima? uzela bi za klince neke cipele pa ne znam jel mi treba taj broj, ili da uzimam manji, veci..
-
-
Kupi vece, Sofiji su bile male.
-
ja sam naručila mami i njihov 6,5 koji bi trebao biti 39,5 je ipak čisti 39 manji kalupi za oko pola broja
-
Moja ima dužinu stopala 31-mjereno na metru u trgovini,
u nextu kupljene balerinke br 13 a njoj se izuvaju malo, da su barem pola broja manje.
-
Da li u Vrbanima imaju istovjetnu ponudu kao i na webu? Isto me zanimaju cipele/čizmice ... Da li je netko uspoređivao cijene?
-
ja ću sutra vjerovatno do Vrbana pa javim. a mi imamo različita iskustva - sandale taman, balerinke premale, a tenisice prevelike. dva para čizama istog broja - jedne ok, druge ogromne.
-
-
ja odustala od next cipelica nakon petog pokusaja, uvijek sam fulala broj a mjerila sam po njihovim tablicama
-
pa odi na Vrbane, probaj pa naruči prek web-a ako ti je povoljnije...
-
Vrbani - puno slabija ponuda od one online, a cijene više. od čizmica nema kožnih ni gumenjača, a od uggs-like imaju samo one obične smeđe s krznom. uglavnom, trenutno se nikako ne isplati ići (eventualno za isprobati cipke). rekli su da robu dobivaju tjedno i sljedeća je pošiljka u ponedjeljak.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma