Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: operacija ušiju prije škole

ruda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno operacija ušiju prije škole

Molim vas ako netko ima iskustva i preporuke u vezi sa operacijom odstojećih ušiju (klempavih ). Sad smo predskolci i rekla nam je doktorica još dok je bio manji da bi bilo dobro prije škole popraviti uške. Tražim po forumima iskustva, ali baš i ne mogu naći info za Zagreb. Da li to rade u Klaićevoj i koji doktori? Kako dječica podnesu operaciju? Jel dobro poslije operacije? Unaprijed zahvaljujem i lijepi pozdrav svima.

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

javi se na pp raheli, ona ima to iskustvo

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I mene zanima, pa pls ruda ako što saznaš postaj ...

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja frendica je vodila kći u dubravu, plastična ili maksilofacijalna kirurgija, nisam sigurna
    jako su zadovoljni
    i samom operacijom i pristupom, ona je noć poslije operacije bila s malom u bolnici, drugi dan su išli kući
    to su radili zimu prije škole

znam za djevojčicu koja je, već u srednoj, to radila u klaićevoj
    isto je prošlo super

ali ako problem postoji, ako je za operativno rješavanje, onda definitivno prije škole, predškolska godina je idealno vrijeme

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mi smo bili na operaciji prije 3 godine (ljeto prije polaska u školu) u Vinogradskoj kod dr. Baudoina
    bili smo zadovoljni doktorom, operacija je prošla ok. ostao je jednu noć u bolnici, drugi dan smo išli doma
    oporavak je trajao kratko, on nije imao nikakve bolove, samo ga je svrbilo kako je zarastalo
    tjedan dana je imao zamotanu glavu, a kasnije smo dobili gaze i preko mrežicu
    nama nisu dali da ostanemo tamo, pa ako ti je to važno, možda bolje da se raspitaš u Dubravi

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj rahela prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo bili na operaciji prije 3 godine (ljeto prije polaska u školu) u Vinogradskoj kod dr. Baudoina
    bili smo zadovoljni doktorom, operacija je prošla ok. ostao je jednu noć u bolnici, drugi dan smo išli doma
    oporavak je trajao kratko, on nije imao nikakve bolove, samo ga je svrbilo kako je zarastalo
    tjedan dana je imao zamotanu glavu, a kasnije smo dobili gaze i preko mrežicu
    Isto. U Vinogradskoj, ORL, sve preko uputnica.
    Samo što je bila riječ o ženskom djetetu, čekali smo do 11. god. jer se tada radi pod lokalnom anestezijom, ali su se ipak na kraju odlučili za opću jer djeca sve do kasnije dobi slabo miruju, više zbog straha.
    Tako da je bilo pod općom, a to podrazumijeva malo grogi stanje poslije, natečenost lica i sl.
    Curica u istoj sobi, od 15 godina, kojoj su radili pod lokalnom, bila je totalno super, ko da ništa nije bilo.

Samo što se u bilo kojem slučaju još skoro mjesec dana treba nositi gaza i mrežica na glavi. Cure stave pamučni rajf pa je to ok.

Znam da si pitala za dečke koji obično idu ranije jer ne mogu uši sakriti kosom, ali pišem info i za eventualno nekog drugog, starije dobi.

Mi smo išli za vrijeme zimskih praznika, da tu zamotanu fazu prođe doma.

ruda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Puno vam hvala za INFO, SAD mi je puno lakše. I ja sam mislila da idemo odmah iza nove godine, dok je još hladno i nose se kape.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Klinac naših prijatelja operirao isto prije škole na Svetom Duhu, na uputnicu,mama bila s njim. Drugi dan išao doma.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •