-
-
Sad sam jos i dva puta topic otvorila..
-
nemam takvih iskustava, ali šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok
-
-
-
U cetvrtak ju je narucio da ponovno dodje, da će do četvrtka i on znati više :?
-
Ma samo pomalo, pokušati bez frke i panike (to nije dobro za bebacha)
imate pravo i potražiti drugo mišljenje.
To je rana trudnoća, ako srčeko ne kuca sada ne znači da neće za 2 tjedna!
-
Al ipak ta 3 dana do sljedećeg pregleda mi je ipak premali razmak :?
-
Ne kuzim ni ja :/ . A zao mi je nje jer se sva rastuzila. Promjenila je ginekologinju, kod koje je bila zadnji put jer je bila gruba a to joj sad stvarno ne treba. Pa je sadasnji dok rekao da ce nazvat tu bivšu dok i onda ce joj znati vise reci, ali tek u cetvrtak. Sad nam se ta 3 dana cine kao godina
-
Proći će ta 3 dana brzo, vjeruj mi.
E sad mi samo još nešto nije jasno. Jel njoj dr danas radio UZV? I koji joj je to uzv prvi ili drugi? Ako joj je to jedini UZV koji joj je rađen znači da dr samo na temelju tjedana trudnoće tvrdi da se plod ne razvija a svi znamo da je možda bila kasnija ovulacija!
-
meni je u 7. tjednu plod bio 9,5 mm
-
-
-
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vibre sekama...
-
šaljem vibrice ~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
-
Ako je danas vadila krv, kad će biti rezultati? I pretpostavljam da se radi o pretrazi beta HCG?
Javi ako ima promjena!
-
-
-
možda je samo bila kasnija ovulacija i onda je normalno da je plod manji, držim fige !
-
Hvala vam na podrsci
Cekamo cetvrtak i nadamo se najboljem....
-
~~~~~ za mamu i bebicu...
-
Šaljem puno vibrica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nije mi jasno jedino ako je na 1 UZV-u sve bilo ok kako sad nevidi ništa?
S koliko tjedana je radila prvi UZV (sad bi trebala biti u 9-tom tjednu)?
-
Prvi je radila 31.03. kada je isla na dogovor za potpomognutu oplodnju
-
Znaći da su u 6 tj već vidjeli srčeko?
Nadam se da će sve biti OK. Neka svakako traži i drugo mišljenje.
Možda nebi bilo loše da izvadi Betu iz krvi (kod nas u privatnim lab. je nalaz gotov kroz nekoliko sati) ako nije niska ili ne opada onda bi sve trebalo biti OK
Držite se
-
Ma mislim da nisu vidjeli srceko. Ta prva doktorica joj nije nista rekla, osim da je trudna i da odluci gdje ce voditi trudnocu...
-
Koliko dođe privatno izvaditi betu?
-
160kn u Prilazu G Deželića Zagreb 3776-870 a mislim da su cijene podjednake kod svih pa možeš otići i u najbliži lab. Meni su ovi super jer mi šalju nalaz na mail ili fax (i u oba puta su mi donijeli prekrasne vijesti :D )
-
Mislim da u Petrovoj kosta 150kn i drugi dan su rezultati.
-
Zaboravila sam napisati da su rezultati za par sati (ja nisam mogla čekati do sutra iako mi je kasnila a plusić bio ko kuća
)
-
-
Nadam se samo da cemo se sutra, smijati panici koju je doktor izazvao...
-
Kada ti sekica ide na pregled? Čekamo dobre vijesti!
-
U 9:30h ima pregled zakazan. Sva sam na iglama, a mogu misliti kak je njoj...
Nadam se da se mrvica probudila
-
Jadna sam i tuzna... I suze mi ne staju...Neznam detalje. Samo mi je poruku poslala, u obliku tuznog smailica...
-
jako mi je žao
-
-
Sad mi je napisala. HCG OD 15000 pao na 2690...
-
Jako sam tužna...a mogu zamisliti kako je svima vama a pogotovo tvojoj sekici...
Drž´te se.
-
-
Sad su je odveli na kiretažu...
-
Šaljem vam svima veliki zagrljaj!
-
Curke, ovo je ludo!!!!! Poslala mi je poruku da srce kuca i da sad mora čekati daljnji razvoj situacije. :D :D :D
-
Ma daj ne ZEEEEEZAAAAAAAJ!!!
Bokte sad sam skoro počela skakati tu na poslu od veseljaaaa!!!
JOJ KAKO SAM SRETNAAA!!! Javljaj novosti!!!
Bravo,bravo,bravo! Mala mrvica je pravi borac!!!! :D
-
Nada mi se opet vratila, al sad vise ne znam jel placem od veselja, tuge ili ljutnje na doktore.
U bolnici je pa mi salje SMS, cekamo dalje i drzimo fige maloj mrvici da se izbori :D
-
Ma mala mrva je pravi borac, ona se lijepo smjestila u svoju mamicu i ne ide nigdjeeeee!!!
-
Nadam se i molim da sve bude ok, ali mi nije jasna beta :?
-
Da stvarno, to sam zaboravila od silnog veselja. :/
Beta je pala, ujutro je bila za kiretažu. Znači dr ju je gledao na uzv i nije vidio srčeko. I šta je onda bilo? Tko joj je ponovio uzv i vidio srčeko?
I šta kažu za betu? Hoće joj ponovit krv?
Joj koliko pitanja...kad ja zapilim onda STVARNO zapilim...
-
Imam i ja milijardu pitanja, najradje bi ju zvrcnula al ne zelim joj raditi pritisak. Nemogu je s posla ni nazvat (seka mi je u njemačkoj), pricekat cu jos malo jer mi je napisala da cekaju razvoj situacije, pa cu je poslje s mobaca nazvat.
Ja sam joj predlozila ako ikako moze da se izbori da je puste jos 7 dana na miru, a onda ako se nista ne desi... ono sto je neizbjezno - kiretaza :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma