Citiraj leonisa prvotno napisa
e to je problem, kad "zaglibi" ne mozes sam sebi nanjeti toliku bol, a pravila bolnice ne dopustaju da ti dodje netko i pomogne (npr. muz, mama, baka, ko god...)
MM je ujutro u 8 dolazio na hitnu intervenciju razbijanja kamenčuga u koje su se moje sise pretvorile jer su n. očito hranili pa bi meni dolazila i blaženo spavala, nije bilo šanse da je probudim i dam joj sisu. uglavnom, situacija sa sisama je bila zastrašujuća i moji cjelonoćni pokušaji izdajanja nisu urodili nikakvim plodom. nije bilo druge i zvala sam MM-a koji je jadan dojurio prije posla i sat vremena me gnječio da sam sve zvijezde vidjela. ali je pomoglo.
ali da se vratim na poantu - bez obzira što sam gotovo uplakana, sa crvenim, oogromnim i pretvrdim sisama molila sestre da ga puste unutra, da mi je frka i da mi mora pomoći, NISU htjele prekršit to idiotsko pravilo da nitko izvana ne smije na odjel babinjača (bez obzira što za vrijeme posjeta dosta muževa i rodbine hoda po sobama ako neka mama ne može ustat iz kreveta)!
pa smo mi, ko zadnji jadnici, gnječili sise i izdajali na plastičnim stolicama ispred lifta. a kao, svi se tamo (sv.duh) zalažu za dojenje. moš mislit.