Drage mame,
prije svega, slobodno me preusmjerite ako već postoji ovakva tema, ja je nisam pronašla.
Dakle, uskoro idemo na put od 4 dana u Portugal gdje ćemo biti smješteni u hotelu. E sad, junior ima 10 mjeseci i dohrana je još u punom tijeku, zanimaju me vaša iskustva i savjeti kako ste se vi snalazile u takvim situacijama. Da napomenem - do sada nisam nikada koristila gotovu hranu iz staklenki, nemam ništa protiv, ali ako ikako mogu, uvijek radim svježe pripremljene obroke.
U hotelu, koji nije family hotel, nemam mogućnost korištenja njihove kuhinje. Jedino što mogu ponijeti sa sobom eventualno je kuhalo za vodu za raditi voćne kašice za obroke, ali što i kako da radim za ručak?
Hvala![]()


Odgovori s citatom
U hotelu bi to spremila kada nismo u sobi, tako da ne bi bilo uočljivo.
i gradovima vezanim uz.
slane su sve odreda završile u smeću jer je ukus stvarno grozan. Isto sam kupovala za slučaj da nikakve hrane ne bude i uvek je bilo.
