onda, da se ispravim:
PROGNOZA ZA SRIJEDU: http://prognoza.hr/sedam.php?id=seda...ska&code=14240
![]()
onda, da se ispravim:
PROGNOZA ZA SRIJEDU: http://prognoza.hr/sedam.php?id=seda...ska&code=14240
![]()
ja sam i dalje za, jedino idemo u posjet maloj bebici pa ne znam još točno kada, ovisi kako pajki malena
al nešto nas se malo skupilogdje su nam BigBlue, Kadauna, Inesz, OKNP.. ne javljaju se!
Ja sam i dalje za kavicu. Ovo mi je zadnja prilika prije no što počem raditi.
Avenue Mall kao alternativa-daaaa!!!
A joj draga, ne mogu tako trudnicu mučiti!
Bigblue nije u Zg-u a Kadauna je rekla da ce pokušati navratiti na kratko ali da je u nekoj gužvi. OKNP???
Blubella jedva čekam da te vidim sa trbuhom![]()
budem zvrcnula OKNP, ona je tvrd orah
Gabi ja kao i sve ostale curke jedva čekam vidjeti tvoju ljepoticu![]()
mile moje, onda srijeda, 17:30 avenue mall?
ja mozda mrvu zakasnim jer moram doma prosetat pesa nakon posla, MM mi taman u srijedu putuje na sluzbenjak.
Može avenue mall...stižem!
Ajmo cure javljate se, baš nas se malo prijavilo
I ja jedva čekam vidjeti Gabinu curicu medenu![]()
Evo i nas bi tatica trebao dopeljatiJedino ćemo kasniti. Veselim se!!! (gdje ćete sjesti?)
![]()
Rado bi vam se pridružili moj mali frajer i ja, al mislim da ćemo tek u četvrtak u Zg! Vidim da sve mame dovode curke, pa da malo pokvarimo prosjek! Ako ništa drugo, dolazimo na iduću kavicu!
lijepo se provedite. Ja stvarno sumnjam da cu moci doci i uzivati s vama na kavici. Mozda svratim............... Iako uopce nemam dojam da nas se malo prijavilo.
dolazim...
znaci Av M?
opet cu biti prva....
Hoćemo gore na 3. katu u Fifty Fifty (mislim da se tako zove)?
Tamo ima i kolača...![]()
ja neću stići prije 6 a ne znam kako je tamo s mjestom za kolica ali dosta je to prostrano
kaj nije fifty fifty restoran?
meni sve pase, al ne dolazim prva.
http://zagreb.avenuemall.hr/kaficibarovi
mozda da izaberemo neki odavde?
ljubomorna sam zbog kavicemalo mi je prekasno i predaleko - N. nam krenula u vrtić nakon 2 mjeseca pa ima ispade predvečer i baš nije druželjubiva... moooožda uspijem nafektati muža da se provozamo do tamo, ali mislim da će dobit mlade čim čuje da je u pitanju shopping centar
u svakom slučaju, dobru zabavu vam želim![]()
Ja ću biti među prvima, vjerojatno već oko 17h tamo. Ajd bubek izaberi, tebi to dobro ide, Millenium je bio pun pogodak![]()
mozda lotus bar?
znači tražimo vas u lotusudoći ćemo, jedino neznam hoćemo li uspjeti baš na vrijeme ili ćemo kasniti
see you![]()
![]()
Najvjerovatnije i mi dolazimo..na nekih pol sata jer imamo goste u 7..
bas se veselim kavici i dragim licima![]()
Moj malecki taman zaspao..e sad dal da ga budim ili ne?
dodjite kad se probudi. ja cekam tinu29 pa stizemo. malo kasnimo, jel
nadam se da nam gabi25 ne umire od dosade.
Cure, uživajte sa svojim malim slatkim bebicama! Fino vi to njih od rana učite na kafiće
Pusa velika svima!
Frajer se upravo probidio i sad siki..
Ne vjerujem da cemo uspjet doc jer nsm u 7 dolaze kumovi..
Tak mi je zao..uzivajte na kavici
Divno mi je bilo vidjeti stara poznata lica i neka nova, trudnice su prelijepe a bebe i malo veće curice preslatke. Uzivale smo!
Hvala vam na druženju, baš mi je bilo drago malo vas vidjeti, a pogotovo slatku dječicu i naše trudnice koje su zračile![]()
![]()
![]()
aaaa...i meni je bilo jaaaako lijepo!!! nisam znala koju bi malu bebu prije počela gnjaviti, a i ove veće maze su me osvojile!!!!
do sljedeće kave, budite žive, zdrave i vesele
![]()
pozdrav curama i nek bude zao onima koje nisu dosle
kao i uvijek prva dodem, zadnja odem
kad je slijedeca?
baš je bilo veselo na kavici, čak se i bebicama svidjelo pa su bile dobrice
puse svima![]()
tek sam na kraju shvatila da sam bila jedina novacure super ste
![]()
Bebe su nam predivne, njihove mame isto, trudnice prelijepe. ..
Stara lica, nova lica... sve smo vas gustale vidjeti.
Veselim se sljedećoj kavici.
I meni je bilo super na kavici...nisam prva došla, ali svaki put zadnja odem, iako me kopkala moja tabletica koju sam trebala u 18 popiti, ali nekako mi se nije dalo ranije ići ... ( ovaj put štreber zakazao)
!!!
A dječica, rastop do neba, jedino je nedostajalo malih frajerčića, ali bude ih sljedeći put ( ne samo u bušama)
I da, kada će sljedeća kavica?
hehe, da, curice van buse i muskici u busama, prekrasno!
uzivala sam, kao i svaki put i jedva cekam iducu (ja bih mogla jednom tjedno na kavu)
kava je bila odlična,dječica prekrasna i mala i velikasamo mi je tako brzo prošla ko da smo bile 5 minuta! tako je kad si u divnom društvu.
ne znam dal ču uspjeti na sljedeču kavicu,ali sam sigurna da onda na onu iza dolazim sa svojim frajerom!
puse svima do sljedečeg puta!![]()