Ok. Prije dva tjedna mogla sam se zakleti da moja beba spava najbolje (ne najduze), ne place po noci, budi se samo za cicu, odmah zaspi.. a po danu jos bolje! na uricu! svaka dva sata po sat vremena corkice. i onda napunimo 4 mjeseca. i onda udjemo u neznamkoji krug pakla. danju spavanje nula bodova. umorna je, a kad je stavim u krevetic pocne plakati, mahnito se okrece na trbuh i onda opet place, nema spavanja. Ako da, onda je to 10 min i okrene se na trbuh i opet budnost. Na cici zaspe i probudi se za 10 min. ali to su rijetkosti.
A po noci mi se opet vrti na trbuh i budi, a jos je novitet to plakanje od nikud i ne moze se smiriti.. ajme sto se dogadja?! a jos i dezuram po noci radi tog nesretnog okretanja na trbuh jer je pedijatrica rekla, na moje pitanje sto da radim, "ah, okrecite je natrag na ledja jer bi se mogla ugusiti". mozete mislit kako sad mogu zaspat po noci. a i da barem hoce (ne vjerujem da to govorim) u rukama zaspati pa da barem nekako zaspe kad po noci krene urlanje od nikud. uzasno mi ju je zao, a bome i mene mi je uzasno zao. sama sam s njom, muza nema jos mjesec dana i ja polako.. ne bas polako.. svicem.