ma super da si nasla sistem koji odgovara i tebi i njoj, u tome i je poanta. znam kako je kad si umoran i neispavan (ja nisam prespavala noc vec 7 godina), i to je stvarno koma. najgore je kad se beba duze vrijeme ponasa "dobro" pa se naviknes, a onda opet pocinje s promjenama ritma, pa dok skuzis sta joj sad odgovara budes krepana ko kokos. moj sistem je bio da nosim bebu cijelo vrijeme, pa je spavala na meni preko dana a ja bi obavljala stvari kako stignem. i nije lakse kad propuzu, da se ne bi netko prerano ponadao , jer onda si ti mislis sad se moze sama kretati a ja sam slobodna a kad ono drek, beba i dalje hoce da ti budes s njom cijelo vrijeme

po mom iskustvu bude lakse s oko godinu i pol-dvije, spavanje postaje cvrsce, a i pocne ih interesirati i nesto osim mame pa se dobije nesto vremena za sebe. ali nije pravilo, ovisi o djetetu. slobodno se ti zali, vise glava je uvijek pametnije. ne jednom sam od iskustava na forumu nasla nacin kako da mi funkcioniramo a da su svi (vise manje) zadovoljni i zadovoljeni