-
Malo sam Vas pratila... dugo niko nije pisao... meni je zanimljivo sto je neko bio spomenuo cjepljenje pa sam odlucila pitat svoju seku koja nije cjepila svoju djecu (sada zivi u Irskoj gdje nije obavezno cijepiti) dali su njena djeca imala regresije spavanja... jer ako se ta regresija obicno javlja oko 4. mjeseca to je neko vrijeme kad se prima cjepivo, pa sam pomislila da nije nekako povezano... cekam odgovor od seke...
Inace moja mama je meni bila rekla... da je kod sve nas 3 cure kad smo bile bebe primijetila da nam sa negdje 3 i pol mjeseca nije bilo dovoljno njenog mlijeka i da smo se budile po noci... al ona nije prihvatila da je to neka regresija (tad ni nije bilo bas nauka o tome) nego je mislila da nam fali jace hrane i onda nam je odlucila davati dohranu prije spavanja, miksala je kekse sa jos necim moram ju pitati... i rekla je da smo obicno nakon toga zaspale i spavale do jutra, znaci to je po njenom iskustvu rijesilo zapravo problem... e sad ja znam da se u ovo nase novije i modernije vrijeme savjetuje iskljucivo dojenje ,ako je ono moguce, do cca 6 mjeseci starosti... i iskreno ja isto bas nebi tak maloj bebi davala jos neku drugu hranu osim majcinog mlijeka i/ili dohranu bas za bebe... mozda jer nekako sam povjerovala tim uputama i nekako sam misljenja da je moja mama malo mozda riskirala iako njoj je ocito funkcioniralo... ali opet neznam... ne savjetujem ovdje nikog za nis jer nisam strucnjak za bebe... samo mi je zanimljivo jer moja mama je uvjerena bila da te "regresije spavanja" su zapravo bile glad i premalo mlijeka, mlijeko koje vise nije bilo dovoljno i kad je recimo to promjenila bilo je super utoliko sto smo onda dugo spavale... svojoj pedijatrici tada kad je rekla sto je napravila pedijatrica joj rekla da mora koristiti iskljucivo kupovnu hranu bas namjenjenu za bebe...ali moja mama kad je probala tako, veli da seka nije to nikako htjela i onda je moja mama nastavila po svom (svoju varijantu sa keksima :D ) i veli sve je bilo u redu , samo pedijatrici nije smijela reci....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma