Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Gdje na putovanje s 5mjesečnom bebom

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno Gdje na putovanje s 5mjesečnom bebom

Pozdrav!
    zanima me gdje bi bilo najbolje otići s 5 mjeseci starom bebom na putovanje, a da bude zanimljivo i njoj i nama
    razmišljali smo o sloveniji (bled,bohinj) ili plitvička jezera...oba mjesta su otprilike iste udaljenosti, oko 4 h vožnje autom, max 5 h sa stajanjima

ima li netko kakve preporuke, bili bi stvarno zahvalni

e da, da li je potrebna kakva dokumentacija za prelazak preko granice? tipa: knjižica cijepljenja ili slično

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

mislim da je bebi od 5 mjeseci sasvim svejedno dal je na plitvicama, bledu ili u susjednom dvorišću
    zato, odite negdje gdje će vama biti lijepo, a da nije daleko zbog bebe!

mi smo na plitivicama bili sa malenom kad je imala 8 mjeseci, a u kranjskoj gori sa njezinig 1,5 g. i naravno da joj je bilo super zbog zraka i šetnje (bili smo na proljeće), ali da se sjeća (osim po fotkama)? JOK
    Posljednje uređivanje od kudri : 04.09.2013. at 16:22

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bebi je svejedno
    Za prelazak granice ne treba knjizica cijepljenja, ne treba nista osim vazece putne isprave. Do ulaska u Eu je to bila putovnica a ne znam moze li sad i nesto drugo (pisalo se o osobnima za bebe). U svakom slucaju putovnica je dovoljna.

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Beba može s osobnom, jeftinije je nego raditi putovnicu.

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

ja potpuno zaboravila na putovnicu znači, slovenija otpada, jer tko zna koliko ćemo čekati na izradu putovnice...a planirali smo ići krajem idućeg tjedna dok nije još previše zahladilo
    tako da ćemo sigurno onda na plitvice
    ugl. hvala svima na odgovorima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •