Stranica 4 od 9 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 415

Tema: Glazba koju volimo

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

A njenu kazetu sam izderala do pucanja, onda sam ostala bez nje. Više se ni ne sjećam tko mi ju je snimio, zapela mi je za uho 93 kad je izašao njen album The Very Best of Randy Crawford

you might need somebody

street life

almaz

knockin on heavens door

Danas naravno imam cijelu njenu diskografiju, neš ti, odem na iternet, skinem je za 5 minuta i uživam

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja kad god procitam na onoj temi vjezbacice da je Candy_Candy nesto postala, moram poslusati istoimenu pjesmu

http://www.youtube.com/watch?v=6bLOjmY--TA

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj šafran prvotno napisa Vidi poruku
    A njenu kazetu sam izderala do pucanja, onda sam ostala bez nje. Više se ni ne sjećam tko mi ju je snimio, zapela mi je za uho 93 kad je izašao njen album The Very Best of Randy Crawford

you might need somebody

street life

almaz

knockin on heavens door

Danas naravno imam cijelu njenu diskografiju, neš ti, odem na iternet, skinem je za 5 minuta i uživam
    I ja je jako volim, ali najdraža njena mi je Captain of her heart

A street life me sad podsjetila na film Jackie Brown, e što je tamo dobar Soundtrack

Npr. Across 110th Street, Bobby Womack

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    meda, the national

obožavam ovu live http://www.youtube.com/watch?v=prpw4nfSpxE

a slow show mogu pola dana slušati http://www.youtube.com/watch?v=-KhGUE_KjIo
    srodna dusa, konacno

da, slow show jedna od najdrazih, uvijek stavim na ovaj http://www.youtube.com/watch?v=yZDl2xRK_r8
    3 muhe jednim udarcem

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Meni srce (i ruke) poskoči najviše kad čujem ovo http://www.youtube.com/watch?v=UO1mvXAsfCc.
    Samo ne smijem staviti dok vozim, jer tada i gas radi u ritmu .

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja kad god procitam na onoj temi vjezbacice da je Candy_Candy nesto postala, moram poslusati istoimenu pjesmu

http://www.youtube.com/watch?v=6bLOjmY--TA
    a ja nakon tog dueta uvijek moram i ovaj poslusat http://www.youtube.com/watch?v=C8oyxrrEk58

i tko ne bi volio pougse, sve od njih
    the very best of http://www.youtube.com/watch?v=1g6Uz7SJUho

anasti avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

ja i sestra smo prvi cd player dobile kada sam ja bila maturantica već, moji nisu baš bili pri novcu, jako smo skromno živjeli, tako da smo slušale samo radio, a kao male mamine ploče magazina i abbe.
    pa nismo ni mogle nešto posebno istraživati glazbu, iako smo neke stvari već voljele, morale smo čekati kad će na radiju slučajno opalit
    srećom uspjele smo posuditi neke cd-e izvođača koji su nam se već sviđali. među prvima bila je i metallica.
    u biti ovo iz mog zadnjeg posta je tek došlo kasnije, nije nešto što inače slušam već me uhvati na faze. i volim dobru promjenu.
    za fado sam čula. naša jelena radan ga je počela pjevati.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

a sada nesto potpuno drugacije
    http://www.youtube.com/watch?v=nhBNObh9xbU

anasti avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

obrada coldplay-eve paradise, odlična! naježim se svaki put
    http://www.youtube.com/watch?v=Cgovv8jWETM

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

http://www.youtube.com/watch?v=Oh-ZCQVDC-Y kad me opusti za početak dana, ne mogu se naživcirati do kraja

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ja sam negdje kao Zuska i Leonisa, dodala bi još samo Gužvu u 16-ercu,Mikrofoniju (žao mi je što više ne sviraju), Nula... Koncert Atheist Rap prije par godina u Kocki bio mi je odličan, baš sam se izguštirala! No ne izlazim više na takvu muziku, jednostavno ne sviđa mi se stil življenja ljudi koji zalaze u takve klubove.

Više sam orijentirana na nekomercijalnu eletronsku glazbu kao Fritz Kalkbrenner,Oliwer Koletzki,Trentmoller,Jeff Mills... Jeff Mills-a smo nedavno slušali i odlično se izludirali u kuli Kamerlengo na Moondance festivalu.
    Za izlaske s ekipom paše mi ovako nešto http://www.youtube.com/watch?v=-OWN1jSLPFo
    Za chillanje s dragim, popit pivu,tj.somersby na balkonu pustim http://www.youtube.com/watch?v=K9T4ErJl_F4 ili http://www.youtube.com/watch?v=iMHMUj7HYy0
    Ove zadnje su onako soft, s lyricsom, poslušajte, moglo bi se nekome svidjeti, da čujete i neki drugi pravac glazbe.

Kad uspavljujem malog slušamo Crvenu Jabuku, Gibonni-a... Od kantautora definitivno Đorđe Balašević, odrasla sam na njegovoj glazbi, vječito ću ga obožavati!

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Da ne nabrajam sve što volim, u zadnje vrijeme volim The Bambi molesters. Ta me činjenica zabavlja, jer sam godinama odbijala uopće saznati šta ti pjevaju (sviraju, ali ja sam mislila da netko i pjeva) jer mi imaju odurno ime.
    Na primjer, Lazy girls hang out. Super mi je stvar, i naziv, i lako se poistovjećujem :D. Ali zapravo, ova dva albuma koje imamo slušamo onako kao cjelinu.
    SUper mi je stvar!Ja sam u debelom zaostaktu, ajde postaj malo našu scenu, pleas

p.s.
    ja sam još uvijek na prvoj stranici

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    I ja je jako volim, ali najdraža njena mi je Captain of her heart

A street life me sad podsjetila na film Jackie Brown, e što je tamo dobar Soundtrack

Npr. Across 110th Street, Bobby Womack
    Daaa, bravo, hvala ti od srca što si me podsjetila, obožavam taj film, da možemo odmah bi ga večeras ponovno gledali. Već sam is bacila pogled na onaj topic sa filomvima i bilježim za jednom kad ćemo opet imati vremena gledati malo, jednom jednom

Odmah sam se sjetila pulp fiction i ove scene

john travolta&uma turman

Obožavam Tarantina

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Moram staviti All Green

lets stay together

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

o bože, Al Green

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

I još samo ovu Strefila si me u srce

Neil Diamond

girl youll be a woman soon

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

I još samo ovu, nije pulp soundtrack, ali evo upravo ih slušamo, dok klinci rade tulum, pa neka je tulum do kraja

stairway to heaven

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Zaboravila najbolju stvar na soundtracku
    Autor Mr. Tarantino it self

pumpkin and honey banny

Za sve koji rade, uživajte, još je uvijek vikend

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Mi jučer završili na preslušavanju pulp fiction soundtracka pa vam šaljem ovu stvar za dobro jutro
    zeds dead baby

I jedna super sexy stvar za sve ljubitelje Tarantina, Salme, Tita i punk rocka
    after dark

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Hajde otvori još jedan kreativni topic s filmovima koje volimo. Onaj "što gledate" već postoji, ali ovo je bolje - da se podsjetimo na neka stara vremena...

Offt. neki dan pita moj sin "Tko je John Travolta?" (nisam njegov fan, a ni mm, pa dijete nema pojma). Zaključili smo da djeci ipak moramo pokazati neke stare filmove iz edukativnih razloga.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Kako sam se danas sjetila 70tih i Travolte, sjetila sam se i Smokiea

Evo nešto za sve nostalgičare poput mene koji bi se rado malo vratili u 70-te

Meni njihova najdraža stvar

Ill meet you at midnight

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Dobra! A ova mi je još draža - Stumblin' in

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pa još ova

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Nemoj mi to raditi :nesvjestica:

Bas sam krenula napisati kako sam zaboravila Stranger od njih i onda tebe vidim

Sad ih preslušavam, nisam već vječnost čitavu i skužim nema je na youtubu, al ima samo gdje on pjeva u već poznim godinicama

stranger

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Angie ovo je od mene za tebe

mexican girl

I ovo

new kid in town

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

ouuu, Angie, mislim na pjesmu, ne spot, da ne pomisliš nešto

Nisam ni gledala, samo poslušala dva prva takta da provjerim jel to ta pjesma i postala..

Dakle pjesma, ne one sličice tamo što se vrte, fakat su skoro za prošnju

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dok ste rekle keks, natukle ste 4 strane, ne stignem sve čitat, pa ne znam je li tko spominjao - otkako sam igrom slučaja završila na koncertu Rammsteina, ja sam se navukla:
    Ich tu dir weh: http://www.youtube.com/watch?v=WE3_XxLvQnU

Pozvizdila pod stare dane.

A imam svoju kompilaciju odabranih stvari RHCP (s Fruscianteom, ofkors), Foo Fighters, U2, Manic Street Preachers, Metallica (netko na prvoj strani napisa nešto kao da nema sentiša do metal sentiša - istina)...

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

A kad smo već kod 70-tih, ajmo malo skoknut i do 60-tih za sve one koji bi malo skoknule do tamo

Elvis i meni njegova ultimativno najbolja pjesma ikada koju je otpejvao, nije ju sam pisao, ali mislim da je na njoj dao svoj doprinos.

in the ghetto

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Audrey prvotno napisa Vidi poruku
    Ha ha mislim da nisi jedina

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Dok ste rekle keks, natukle ste 4 strane, ne stignem sve čitat, pa ne znam je li tko spominjao - otkako sam igrom slučaja završila na koncertu Rammsteina, ja sam se navukla:
    Ich tu dir weh: http://www.youtube.com/watch?v=WE3_XxLvQnU

A imam svoju kompilaciju odabranih stvari RHCP (s Fruscianteom, ofkors), Foo Fighters, U2, Manic Street Preachers, Metallica (netko na prvoj strani napisa nešto kao da nema sentiša do metal sentiša - istina)...
    Na Rammsteinu sam bila u prvoj polovici 2000-tih, voljela sam ih slušati, pogotovo zimi

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ouuu, Angie, mislim na pjesmu, ne spot, da ne pomisliš nešto

Dakle pjesma, ne one sličice tamo što se vrte, fakat su skoro za prošnju
    Umirem

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

(netko na prvoj strani napisa nešto kao da nema sentiša do metal sentiša - istina)...
    Npr Love bites Def Lepparda

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ah kakav lijepi topik...
    zaboravile ste (kad se o zenama radi) pj harvey, tori amos, kate bush, patti smith, nasu josipu, laurie anderson, siouxsie sioux...
    pa grace slick iz jefferson airplanes... jos i danas me produ srsi, kad cujem "white rabbit". koja pjesma, koji glas.

vidim da ne spominjete new order, echo & the bunnymen, joy division...
    ja slusam sve i svasta, od moje davne ljubavi doorsa (ah jim), preko bowiea, talking headsa, smithsa, musea, coldplaya, boxsera, kraftwerka, vangeliusa, antonya, kruger&dorfmeister, clasha, moby, arcad fire, pixies...novi val, tamara obrovac, nyman,...pa do klasike, koja mi je sve draza i draza...sad vec imam dvije preplate
    jedini problem je vrijeme. kojeg bas nema. tako da je glazba u autu obavezna. i vikendom.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ne znam jeste li kad čuli za Šveđanina Jay Jay Johansona, konkretno stvar So tell the girls that I am back in town
    Predobra mi je. Možda se ljudima ne sviđa baš na prvo slušanje, ali treba joj dati šansu!

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

SUper mi je stvar!Ja sam u debelom zaostaktu, ajde postaj malo našu scenu, pleas
    Nisam ti ja neki poznavatelj, malo sam lijena za si organizirat dobre stvari za slušanje. Nego onako, kad mi se posreći da do mene dospije nešto što mi se sviđa, onda tu malo pročeprkam :D

Ali recimo, Rundeka volim. Apokalipso, Plavi avion (album).

Evo jedna obrada Rundeka koja mi je odlična. Libar sam nedavno slušala, imaju svoje stvari i obrade. Nekad su odlični, a nekad onako.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam trenutno na Gypsy Beats and Balkan Bangers u autu. Tamo su još i Patti Smith, Johnny Cash, Kraftwerk, Tracy Thorn (iz Everything but the Girl - bend na koji se nisam palila u njihovo vrijeme, al su mi sad odlicni), Cocorosie i Tom Waitsa.
    Inace ulete i Jake Bugg (preporučam, klinac je odličan), Van Morisson, Killersi, svasta nesto.
    Nego, poslusajte ovo:
    http://www.youtube.com/watch?v=VyMD7vd-_U0

Dragonfly avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    ah kakav lijepi topik...
    zaboravile ste (kad se o zenama radi) pj harvey, tori amos, kate bush, patti smith, nasu josipu, laurie anderson, siouxsie sioux...
    pa grace slick iz jefferson airplanes... jos i danas me produ srsi, kad cujem "white rabbit". koja pjesma, koji glas.

vidim da ne spominjete new order, echo & the bunnymen, joy division...
    ja slusam sve i svasta, od moje davne ljubavi doorsa (ah jim), preko bowiea, talking headsa, smithsa, musea, coldplaya, boxsera, kraftwerka, vangeliusa, antonya, kruger&dorfmeister, clasha, moby, arcad fire, pixies...novi val, tamara obrovac, nyman,...pa do klasike, koja mi je sve draza i draza...sad vec imam dvije preplate
    jedini problem je vrijeme. kojeg bas nema. tako da je glazba u autu obavezna. i vikendom.

Ah, i ja sam voljela jima, a pogotovo njegove kožne hlače, iako je moja prva ljubav ipak kurt cobain
    a slušala sam i doorse, i jeffersone, nešto malo janis, cream, pink floyd, king crimson, itd.

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Obožavam ovu pjesmu od floyda (ako se već ne vidi po nicku )

http://www.youtube.com/watch?v=XAgGBWWC7xs
    Posljednje uređivanje od jennifer_gentle : 10.09.2013. at 11:53

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ne znam kako sam pored svih ovih starkelja uspjela zaboraviti i velvet underground

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Vlatko Stefanovski, Gipsy song

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ustvari, teško bi mi bilo reći koju pjesmu od Stefanovskog, odnosno od banda Leb i sol NE volim...

Nevjerojatne pjesme, evo sam dvije npr...
    Čuvam noć od budnih
    Femme fatale

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ajme Angie pa gdje si se toga sjetila jazz na makedonski način

Ja samo presllušavam, stvarno se ovdje nakupilo dobre glazbe, ova ciganska je, ah, šta ću pričat uopće..

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Velvet nisam čula pa stoljeće, a Pink Floid, jedan moj drag prijatelj kojem je umrla mama na početku srednje bio je lud za njima, od njega sam učila o njima, meni ova najdraža

shine on you crazy diamon

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Netko je već bio postao EKV, ali evo i mog doprinosa http://www.youtube.com/watch?v=BP3ftD0gNV8

Obožavam ih

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

O da, EKV su genijalan bend.
    Nego ja sam htjela dopisat da volim pogledat snimke nastupa Black Sabatha na youtubu, jerbo je taj Ozzy tako kičast, toliko skča naokolo i plješće ko navijen, da mi to ponekad legne ko budali šamar. A tek outfit, ludilo.

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ekv je super, obozavam glascinu od mladenovica. A tek Sarlo Akrobata....ludilo.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

meni je ekv dosadan. ne znam. od domaćih volim pušenje. prve albume ede majke. pjesmu minimalizam od letu štuke. hladno pivo. i cinkuše. jel volite cinkuše??
    ja obožavam cinkuše, oni su najbolji live bend ovih prostora. dobri su mi i dječaci.
    i kako kako ga zaboravih??? jack white http://www.youtube.com/watch?v=kS60oTRxh0g (najbolja jolene ikad)

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Glazba koju volimo

Ekv i orgazam volim u par pjesama, dosta njihovim pjesama su mi neslusljive :D

Zabranjeno pusenje volim. Volim poslusati i bajagu ali muz ga stalno gasi. Balasevica rijetko slusam doma, jako rijetko jer isto ne mogu. Mada, bila sam mu na koncertu, al nije mi za slusati ga doma.

Netko je spomenuo nasu grupu Guzva u 16-ercu. Oni su mi super! Mm je isao i na koncert :D

I jos jedna odlicna grupa: Cherkezi united, super su nam.
    Posljednje uređivanje od Anci : 10.09.2013. at 22:16

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    i kako kako ga zaboravih??? jack white http://www.youtube.com/watch?v=kS60oTRxh0g (najbolja jolene ikad)
    ni slučajno.

ovo je najbolja jolene

http://www.youtube.com/watch?v=jlUdKF60joY

Stranica 4 od 9 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •