Obavezno! Preslušala sam sve, i ovo od Peterlin isto, danas sam imala zanimljiv glazbeni dan dok sam spravljala kašice, hranila maloga itd.. Znala sam da ću si dati posla kad otvorim ovaj topic, mene sve zanima, u biti super mi je vidjeti i poslušati što ljudi slušaju, samo da je više vremena, ali za to mi nikad nije žao utrošit vrijeme, nadam se da i drugi preslušavaju bar pomalo, meni je to super zanimljivo!
Jedino mi je sasa dala malo više posla, googlala sam malo u pauzi dok je mali spavao, tu vrstu glazbu ne poznajem uopće, ništa o njoj ne znam, sasvim jedan novi svijet!
Metal mi je isto dobar, ali ne znam puno o njemu, ustvari moje jedne dvije frendice iz srednje su bile lude za metalom ihodale su neko vrijeme sa metalcima pa sam od njih dvije naućila o tom žanru, da nije bilo njih, vjerojatno ne bi znala puno, osim da nema sentiša do metal sentišaIako neki to smatraju čistom komercijalom kad metalci naprave sentiš, ali to su izvedbe za vječnost.
Još nisam stigla preslušati ovo što si postala, ali budem sutra.
Ja isto za Kimbru čujem prvi puta, i baš me odmah podsjetila na Björk.
Sviđa mi se isto Fever Ray što je još svimbalo/jen spomenula, prvi put čujem, potražila sam na youtubu i jako mi se svidla:
when i grow up