a meni Learning to fly (nažalost, službeni video se na youtubeu više ne može vidjeti, a divan je, divan)
a meni Learning to fly (nažalost, službeni video se na youtubeu više ne može vidjeti, a divan je, divan)
Posljednje uređivanje od Angie75 : 12.09.2013. at 11:55
O beda
Meni su sve drage, posebna priča vezana za njih, ali najdraža mi je kad bi baš morala izabrati
shine on you crazy diamond
Ne usudim se otvoriti link....(dugo traje, ali nije to jedini razlog).
Inače, ja sam upoznala Pink Floyd prije tak puno godina da se ne smijem ni sjetiti, a kamo li zbrajati. Postojala je ona emisija "Po vašem izboru" koja je na radiju išla negdje usred dana - od 13 do 14 sati, kad sam obično bila sama doma pa sam mogla u miru slušati. Miljenko Jelača birao je odličnu glazbu. Odvrtio je gotovo sve pjesme Beatlesa, gotovo sve pjesme Pink Floyda, jako puno Doorsa, a od ostalih grupa pamtim Lovin Spoonful (Summer in the City), Janis Joplin... The Beach Boys (Good VIbrations) itd. Nikad kraja...
Jelača je tu emisiju vodio nekoliko godina i na sreću formirao glazbeni ukus mnogima koji su ga slušali. Mislim da je poslije njega to vodio Dražen Vrdoljak ili Ante Batinović ili možda obojica... Kapa dolje tim ljudima - čini mi se da danas ima puno manje takvih emisija, ili ne dopiru do mene. Iznimka je Vrijeme vinila.