Pokazuje rezultate 1 do 50 od 415

Tema: Glazba koju volimo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Može, može... ali meni je najdraža The Great Gig in the Sky:http://vimeo.com/64061379

a meni Learning to fly (nažalost, službeni video se na youtubeu više ne može vidjeti, a divan je, divan )
    Posljednje uređivanje od Angie75 : 12.09.2013. at 11:55

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    a meni Learning to fly (nažalost, službeni video se na youtubeu više ne može vidjeti, a divan je, divan )
    ovo ljeto ja jadna čekala i čekala sve te pjesme na koncertu the wall. cijeli koncert. i na kraju mi kažu da on smije svirati samo pjesme s albuma the wall.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ovo ljeto ja jadna čekala i čekala sve te pjesme na koncertu the wall. cijeli koncert. i na kraju mi kažu da on smije svirati samo pjesme s albuma the wall.
    A ja bila zadovoljan da samo te svira jer druge ne znam
    A album The wall mi kući slušali svaku noć u krevetu - roditelji u svojoj sobi i mi u svojoj pokraj nje - sve mi se u podsvijest presnimile.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    O beda

Meni su sve drage, posebna priča vezana za njih, ali najdraža mi je kad bi baš morala izabrati

shine on you crazy diamond

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj šafran prvotno napisa Vidi poruku
    O beda

Meni su sve drage, posebna priča vezana za njih, ali najdraža mi je kad bi baš morala izabrati

shine on you crazy diamond
    Ne usudim se otvoriti link....(dugo traje, ali nije to jedini razlog).

Inače, ja sam upoznala Pink Floyd prije tak puno godina da se ne smijem ni sjetiti, a kamo li zbrajati. Postojala je ona emisija "Po vašem izboru" koja je na radiju išla negdje usred dana - od 13 do 14 sati, kad sam obično bila sama doma pa sam mogla u miru slušati. Miljenko Jelača birao je odličnu glazbu. Odvrtio je gotovo sve pjesme Beatlesa, gotovo sve pjesme Pink Floyda, jako puno Doorsa, a od ostalih grupa pamtim Lovin Spoonful (Summer in the City), Janis Joplin... The Beach Boys (Good VIbrations) itd. Nikad kraja...

Jelača je tu emisiju vodio nekoliko godina i na sreću formirao glazbeni ukus mnogima koji su ga slušali. Mislim da je poslije njega to vodio Dražen Vrdoljak ili Ante Batinović ili možda obojica... Kapa dolje tim ljudima - čini mi se da danas ima puno manje takvih emisija, ili ne dopiru do mene. Iznimka je Vrijeme vinila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •