Koliko često je Urban izvodio po Zagrebu prije ovog covida?
Koliko često je Urban izvodio po Zagrebu prije ovog covida?
Žene,vidim svačega ima po malo,ja sam veliki ljubitelj Bajage,Plavog orkestra i neodoljivog Gothica
Eh, nisi prva koja se toga sjetila. Ljudi su već to istražili - evo tuđe pameti i tumačenja: https://en.wikipedia.org/wiki/A_Man_Needs_a_Maid_(song)
Je li ti sad lakše?
Offt. Ja danas imam osjećaj da je bilo više ravnopravnosti i slobode "u moje vrijeme" nego danas. E, tu treba fejspalm, a ne na tekst pjesme. Imala sam osjećaj da živim u naprednoj zemlji, a sad - ufff...
Posljednje uređivanje od Peterlin : 15.01.2021. at 08:40
Jučer sam na trgu slušala flautista (valjda je to bio). Svirao je Adelinu stvar Someone Like You. I tako, Adele je na sceni koliko već? 10? 20g? Nikada je nisam posebno doživljavala i tako dogodilo mi se isto kao sa Hozier i Radioheadom. Odjednom sam se probudila i potpuno zaljubila u njen glas i pjesme. Wow.
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 26.12.2022. at 21:13
Biće neki glazbenici iz Ukrajine svirat Hans Zimmera u Lisinskom 28.1. Minimalna cijena je oko 400 kn ulaznice.
lijepo! nisam bila, ali drago mi je da su ljudi uživali
u zadnje vrijeme samo čujem da arenu pune pjevači/ice za koje nisam nikad čula i nekog meni nepoznatog umjetničkog izričaja tako da mi je posebno drago čitati takve vijesti
Mi smo nakon koncerta sreli kolege s posla, a jedni za druge uopće nismo znali da ćemo biti tamo![]()
Ja nisam bila i sad mi je baš žao! odrasla uz njegove pjesme i svaki put me vrate u neko drugo vrijeme![]()