Pokazuje rezultate 1 do 34 od 34

Tema: Home alone

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Zahvaljujem Bogu na radu u smjenama jer bih bez tih par "home alone" sati nekoliko puta tjedno već odavno ispalila na živce.
    potpis!
    ta jutra kad je mali u vrticu su predragocjena

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ja se s nostalgijom sjećam dva vikenda prije cca tri godine kada je MM pokupio starije (Zmajice još nije ni bilo na vidiku) i odveo ih na vikend k svojima. bila sam skoro euforična, toliko da sam od tog zadovoljstva imala i grižnju savjesti. nemam poima što sam sve konkretno radila, znam samo što nisam - kuhala, čistila, pospremala ni ništa slično. imala sam jednu žensku kartašku (canasta) žurku, popilo se bambusa sve dok više nismo mogle zbrajati rezultate i tako...(pre)brzo je proletio vikend. tjedan dana samo za sebe, o tome trenutno mogu samo sanjati. ipak, bilo bi mi draže da ja ne ostajem kući već oni, a ja dva-tri dana u neki hotel, toplice...što već...joj, to ću si priuštiti čim prestanem dojiti.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Riječanka prvotno napisa Vidi poruku
    ja se s nostalgijom sjećam dva vikenda prije cca tri godine kada je MM pokupio starije (Zmajice još nije ni bilo na vidiku) i odveo ih na vikend k svojima. bila sam skoro euforična, toliko da sam od tog zadovoljstva imala i grižnju savjesti. nemam poima što sam sve konkretno radila, znam samo što nisam - kuhala, čistila, pospremala ni ništa slično. imala sam jednu žensku kartašku (canasta) žurku, popilo se bambusa sve dok više nismo mogle zbrajati rezultate i tako...(pre)brzo je proletio vikend. tjedan dana samo za sebe, o tome trenutno mogu samo sanjati. ipak, bilo bi mi draže da ja ne ostajem kući već oni, a ja dva-tri dana u neki hotel, toplice...što već...joj, to ću si priuštiti čim prestanem dojiti.
    Ja sam ovu zimu s prijateljicom otišla u toplice tri dana. Bilo je bajkovito, savršeno. Ležanje u krevetu, kupanje, masaže, kupanje, ležanje, masaže, kupanje, plivanje..ma sam put do tamo nam je bio pregenijalan, nismo htjele autoputem nego starom cestom, vozile smo se skoro 7 sati ali za nepovjerovati, mislim da nismo šutile ni minutu..toliko toga je trebalo reći (a vidimo se bar jednom tjedno) da nam ni tih tri dana nije bilo dovoljno. Jednu večer smo izašle u nekakav kafić, klub..opustile se, uživale..Djeca mi nisu falila. Organizirala sam se davno prije, savki detalj je bio dogovoren u vezi čuvanja, kuhanja..muž je bio na godišnjem i bila sam mirna. Kad sam došla kući rekli su mi da je jedno dijete imalo temperaturu, razbolilo se, ali mi nisu htjeli reći da mi ne pokvare doživljaj. Bolje da nisu. Ove godine ponavljamo sve to ali 5 dana. Jedva čekam ponovo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •