Pokazuje rezultate 1 do 42 od 42

Tema: 90% ubojstava po skolama pocinila su djeca na prepisanim lijekovima !ENGLESKI!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    pa i na ovom forumu ima dosta roditelja djece s ADHD-om, zar ne? jel vašoj djeci spomenut ritalin kao terapija?
    nije statistički relevantno, al da bar to utvrdimo
    Na relevantnom uzorku od dvoje djece sa foruma ( jedno je moje :D ), nikad nam nije bila ponudena terapija niti jednim lijekom , osim onim protiv alergije na ambroziju.

mislim da smo mi po tom pitanju ( srecom) jos daleko od amerike. Plus relevantan uzorak od dvoje djece sa foruma nikad nije bio agresivan prema drugim ljudima, niti je imao ozbiljnih problema u socijalnim kontaktima i odnosima.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    nikad nam nije bila ponudena terapija niti jednim lijekom , osim onim protiv alergije na ambroziju.
    i lijekovi za alergije jako utjeću na psihu i ponašanja ( nažalost neželjenih)

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    i lijekovi za alergije jako utjeću na psihu i ponašanja ( nažalost neželjenih)
    Nisam primjetila da ovi sto uzima M. utjecu u bilo kojem smislu ( niti pozitivno niti negativno) tih 6 mjeseci u godini kad ih uzima. Kad je bio dijete uzasno je na njega utjecao ventolin u sirupu ( kad ga je dobio prvi i zadnji put) , tako da se zabijao u zid koliko mu je frekvenciju dizao.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •