Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Ne mogu više spavat s njima u istoj sobi!!!

ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno Ne mogu više spavat s njima u istoj sobi!!!

Ovo je došlo do točke preko koje više ne mogu nikako. 4 mj. je prošlo otkako sam rodila, i imam tipična noćna dojeća dežurstva 3-5 puta dojim unutar 9 sati kolko mala spava. S tim se još nekako nosim, ali moj muž i kćer će me izludit. Oboje su alergičari i cijelu noć kišu, kašlju, šmrcaju, mala još uz to nemirno spava, viče i priča u snu a muž se isto neprestalno prevrće. Sve to stalno budi bebu, onda ona plače a jedino cica pomaže da je umirim i ponovno uspavam. A ja uopće ne spavam jer me svi ti zvukovi non stop bude i mene i bebu. Sinoć sam htjela ubit nekog, ne njih ni sebe al ono nekog, tolko sam bila bijesna, pukla sam i počela vikati da mi je dosta. Znam da nisu oni krivi i sami se pate s tim alergijama, muž pije tablete al očito ne pomažu puno. Problem je u tome što živimo u 30 kvadrata i imamo jednu sobu u kojoj svi četvero spavamo i jednu u kojoj boravimo.
    Ja bi najradije otišla s malom u boravak spavat ali ne vidim način kako da ispremještamo pokućstvo, sve je tako nagruvano i nema mjesta, a i muž sigurno ne bi pristao na to, al fućka se njemu, on se zakašlje i onda dalje spava ko top, a ja buljim u strop narednih pola sata umirujući bebu na cici i čekajući da zaspe... Užas, znam samo da ovako dalje nejde jer ću pošandrcat. pomagajte. I da pomoć nije - strpi se, proći će i to, da znam, al ja moram spavati bar koji sat u komadu inače nisam normalana i ne mogu izdržati sve napore tijekom dana koje imam...

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

pa lijepo mu objasni svoje stanje i sta mu je uzrok pa dok mu alergija ne prodje zamoli ga da se preseli u dn. sobu.
    ako nece milom, onda svaki put kad on probudi tebe i bebu ti probud njega :D

moj hrce, na kraju se sam pokupio jer je on budio malu, mala mene, ja njega (da prestane hrkati). takve noci su nesto najgore sto sam prosla i u stanju sam bila zadaviti nekoga. ozbiljno.
    Posljednje uređivanje od leonisa : 07.09.2013. at 22:28

ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

ok, a kud sa starijom kćerkom?

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

mozda ce i ona mirnije spavati ako nju nece nista buditi?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

probaj prvo bez muza, mozda ce biti tise kad je samo jedan smrkavac u blizini.
    sljedeći tjedan će kiša, možda bude lakše s alergijama (nadam se jer sam i ja u komi ove godine). Daješ njoj nešto za alergiju?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Razumijem i suosjećam. Imala sam sličnu situaciju koja je završila tako da sam se s bebom preselila u boravak... trebalo je biti na 2-3 dana dok starija ne ozdravi, ali evo, prošlo je 10 mjeseci i nas dvije iz boravka ne mrdamo. Već neko vrijeme razmišljam da se preselimo u md-ovu spavaću, ali sam prelijena pa stalno odgađam.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ili se ti i beba preselite u dnevni nakon prvog noćnog buđenja. Ostavi navečer neku plahtu i deku blizu kauča u dnevnom da ne tražiš po noći. Pa malo-pomalo se preseli dok beba ne počne bolje spavati, a tati i sestri se ne smiri alergija.
    Tako će (možda) bit i vuk sit i ovce na broju. Diplomacija pomaže u svemu

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

preseli se odmah
    nema tu diplomacije, štoš mudrovati
    ne možeš spavati, moraš naći mir
    starija neka ostane s tatom

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

U stanju koje dovede nespavanje, diplomacija i nije nesto sto covjek moze primjentiti. Ako imas kud seli se jer jos moras prezivjeti jos cijeli dojilacki staz.

ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj kloolk prvotno napisa Vidi poruku
    probaj prvo bez muza, mozda ce biti tise kad je samo jedan smrkavac u blizini.
    sljedeći tjedan će kiša, možda bude lakše s alergijama (nadam se jer sam i ja u komi ove godine). Daješ njoj nešto za alergiju?
    Maloj još nisam ništa davala za alergiju, ima 6 god. al idem pedijatrici slj. tjedan pa ću vidjeti što s tim se može.

Inače ne bi uopće dvoumila, uzela bi bebu i spavala u dnevnom dok najgore ne prođe, no imam taj nesretni dvosjed u dnovnoj sobi na kojem je nemoguće spavati, pogotovo sa bebom, probala sam i jedva izdržala 4 sata pa se vratila natrag u spavaću gdje su naravno u sat vremena 2 put probudili bebu sa kihanjem, prvo muž, pa malo kćer.... ja bi možda najradije i dvosjed šiknula negdje u podrum i nabavila odnekud običan madrac il nešto tako, ma spavala bi ja na golom parketu samo da ne šizim po noći, da imam mir..dakle, problem mi je taj mali stan i nedostatak mjesta i dodatnog ležaja...ufff

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ekoi, a da probas ovakva dva nabaviti za boravak http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...&ERR=noservice
    Prek dana prebacis na krevet ili ispod kreveta u spavacu sobu.

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ufff... ja bi odavno već muža poslala u DB na taj kauč!
    ne znam koje je drugo rješenje

deeeyoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj enela prvotno napisa Vidi poruku
    ekoi, a da probas ovakva dva nabaviti za boravak http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...&ERR=noservice
    Prek dana prebacis na krevet ili ispod kreveta u spavacu sobu.
    To bi isto bio moj prijedlog. Ali kad bolje razmislim: nije to riješenje za svaku noć, danima, tjednima a možda i mjesecima!
    Ako možeš, nabavi novi kauč koji se da rasklopiti (a da je udoban!) i pošalji muža na njega! Bez pardona!

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Iznajmite taj i unajmite veći stan.

Neli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

draga, moraš iseliti muža ili sebe i bebonju... nećeš ovako fizički moći dugo, znaš i sama...
    cure su ti već dale prijedloge, izvedivo je to i bez ogromne investicije.

bitno je samo da se s TM dogovoriš tko se seli i kako da to realizirate jer ćete ovako patiti svi

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Seli se u dnevni boravak s bebom - hitno, ili odseli muža i veče dijete.
    Mislim da manje košta dobar kauč, nego neprospavane noći.

Nisam u istoj situaciji, ali vidim poveznicu. Počela sam prilično "plitko" spavati.
    Dijete spava u svojoj sobi, MM i ja u svojoj. Dijete zna pred jutro ako ide na wc doči u naš krevet. Ja bez pardona ustanem i otiđem spavati sama u dječju sobu.
    Mene budu svaki njegov okret, šum, čujem ga kako diše, pa još ako krene s nogama naguravati,...
    Nakon 3. takva buđenja, ja sam luda i spremna za ludnicu.
    Ovako spavam na miru, a MM ne smeta mali, obojica spavaju ko topovi.

ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

evo, trenutno starija kćer spava kod bake, super je to prihvatila ko da ide na tulum..a mm je nabavio i one pupice za nos pa mirnije spava. za vikend nabavljamo novi ležaj i radimo novi razmještaj...

deeeyoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

super!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •