Ovo je došlo do točke preko koje više ne mogu nikako. 4 mj. je prošlo otkako sam rodila, i imam tipična noćna dojeća dežurstva 3-5 puta dojim unutar 9 sati kolko mala spava. S tim se još nekako nosim, ali moj muž i kćer će me izludit. Oboje su alergičari i cijelu noć kišu, kašlju, šmrcaju, mala još uz to nemirno spava, viče i priča u snu a muž se isto neprestalno prevrće. Sve to stalno budi bebu, onda ona plače a jedino cica pomaže da je umirim i ponovno uspavam. A ja uopće ne spavam jer me svi ti zvukovi non stop bude i mene i bebu. Sinoć sam htjela ubit nekog, ne njih ni sebe al ono nekog, tolko sam bila bijesna, pukla sam i počela vikati da mi je dosta. Znam da nisu oni krivi i sami se pate s tim alergijama, muž pije tablete al očito ne pomažu puno. Problem je u tome što živimo u 30 kvadrata i imamo jednu sobu u kojoj svi četvero spavamo i jednu u kojoj boravimo.
Ja bi najradije otišla s malom u boravak spavat ali ne vidim način kako da ispremještamo pokućstvo, sve je tako nagruvano i nema mjesta, a i muž sigurno ne bi pristao na to, al fućka se njemu, on se zakašlje i onda dalje spava ko top, a ja buljim u strop narednih pola sata umirujući bebu na cici i čekajući da zaspe... Užas, znam samo da ovako dalje nejde jer ću pošandrcat. pomagajte. I da pomoć nije - strpi se, proći će i to, da znam, al ja moram spavati bar koji sat u komadu inače nisam normalana i ne mogu izdržati sve napore tijekom dana koje imam...